1398-01-06 18:03
803
0
62145
مسئول بهداشت محیط گالیکش:

32 امکنه گالیکش اخطار بهداشتی گرفتند + تصاویر

مسئول بهداشت محیط شبکه بهداشت گالیکش گفت: در طرح نوروزی 32 امکنه اخطار بهداشتی دریافت کرده و 25 امکنه به مراجع قضایی معرفی شدند. یک امکنه در این راستا تعطیل‌شده است.

به گزارش گلستان ما، محسن خانلرپور در گفت‌وگو با خبرنگار نیلکوه گفت: شهرستان گاليكش به دلیل برخورداری از مواهب طبيعی و شرايط اقليمی ويژه، جاذبه‌های گردشگری و نيز تفرجگاه‌های گوناگون و از طرفی به دلیل قرار گرفتن در مسير مشهد مقدس همه‌ساله در ايام تعطيل و بخصوص تعطيلات ايام نوروزی پذيرای تعداد كثیری از هم‌وطنان عزيزمان به‌عنوان مهمان و يا مسافر است.

وی افزود: گردشگران نوروزی بخشی از زمان مسافرت خود را در اماكن عمومی شهرستان اعم از مراكز اقامتی، تفرجگاه‌ها، پارک‌ها و ... گذرانده و مواد غذایی موردنیاز خود را با مراجعه به مراكز تهيه و توزيع مواد غذايي تأمین می‌نمایند.  

خانلرپور اظهار داشت: طرح سلامت نوروزی واحد بهداشت محیط گالیکش از 20 اسفندماه 97 آغاز و تا تاریخ 20 فروردین‌ماه 98 ادامه خواهد داشت. در این طرح 11 بازرس بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی و تفرجگاه‌ها و سامانه‌های آب‌رسانی نظارت خواهند داشت.

وی با اشاره به فعالیت‌های انجام‌شده در 10 روز اول این طرح در گالیکش گفت: از حدود 1000 امکنه تحت پوشش تعداد 411 یک مورد بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی انجام‌شده است.

مسئول بهداشت محیط شبکه بهداشت گالیکش افزود: 32 امکنه در این خصوص اخطار بهداشتی دریافت کرده و 25 امکنه به مراجع قضایی معرفی شدند. یک امکنه در این راستا تعطیل‌شده است.

وی اضافه کرد: همچنین متصدیان دو امکنه در تفرجگاه‌های شهرستان گالیکش که اقدام به تهیه و توزیع قلیان می‌نمودند به مراجع قضایی معرفی شدند؛ 150 مورد تست مواد غذایی توسط دستگاه‌های پرتابل انجام‌شده است که 140 مورد آن مطلوب گزارش‌شده است.

خانلرپور خاطرنشان ساخت: 28 مورد نمونه آب از شهرستان اخذشده است که به‌جز سیستم آب قدیم تلوستان بقیه موارد سالم بوده است.

وی افزود: از 87 مورد کلر سنجی به عمل آمده 61 مورد آن نیز مطلوب بوده است  مقدار 322 کیلوگرم مواد غذایی فاقد مشخصات و تاریخ گذشته و تقلبی نیز معدوم شده است.

مسئول بهداشت محیط شبکه بهداشت گالیکش از گردشگران نوروزی خواست: حدالمکان از غذاهای خانگی در ایام تعطیلات استفاده شود با رعایت شرایط نگهداری، از تهیه و مصرف آب از منابع نامطمئن پرهیز شود، شستشوی دست قبل از صرف غذا حتماً رعایت گردد و در هنگام تهیه مواد غذایی به مشخصات بهداشتی توجه گردد.

nilkooh3371 1

nilkooh3371 1

nilkooh3371 1

nilkooh3371 1

nilkooh3371 1

nilkooh3371 1

nilkooh3371 1

nilkooh3371 1

nilkooh3371 1

انتهاي پيام/

نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.