جشنواره و آموزش طبخ آبزیان‌ با حضور فرماندار و مسئولین شهرستانی و مربی بین المللی آشپزی در سالن شهیدان صادقی رامیان برگزار شد.

به گزارش گلستان ما به نقل از گل رامیان، جشنواره طبخ آبزیان‌ در شهرستان رامیان با حضور فرماندار، امام جمعه، معاون فرماندار، بخشدارمرکزی و مربی بین المللی آشپزی در سالن شهیدان صادقی برگزار شد.

این جشنواره همراه با آموزش پخت ماهی و میگو از جمله املت ماهی، سالاد ماهی، قلیه ماهی، پلو مکزیکی با ماهی، کوفته ماهی و لازانیای ماهی توسط مربی بین المللی آشپزی درسالن شهیدان صادقی رامیان برگزار شد.

در پایان جشنواره از 44 شرکت کننده، سه نفر که بیشترین امتیاز را توسط داوران کسب کردند با اهداء جوایز از آنها تقدیر بعمل آمد.

محیا سعیدی (سبزی پلو باماهی شکم پر با سیزی محلی)، مهرنوش برزمینی (کوفته ماهی) و عطیه جرجانی (بوراک ماهی) به ترتیب نفرات اول تا سوم انتخاب شدند.

تازه بودن مواد، آبپز یا کبابی بودن، عدمن استفاده از مواد فسفوتی، رفع بوی ماهی و استفاده از مصلح ماهی از جمله موارد داوری بود.

در حاشیه این جشنواره نیز ایستگاه مسابقه نقاشی برپا شده بود و در پایان به کودکان جوایزی اهدا شد.

aabzi2

aabzi3

aabzi4

aabzi1

aabzi5

aabzi6

aabzi7

aabzi8

aabzi9

aabzi10

aabzi11

aabzi12

aabzi13

aabzi14

aabzi15

aabzi16

aabzi17

aabzi18

aabzi19

aabzi20

aabzi21

aabzi22

aabzi23

aabzi24

aabzi25

aabzi26

aabzi27

aabzi28

aabzi29

aabzi30

انتهای پیام/

نوشتن دیدگاه

توجه!

گلستان ما نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابه دارند، انتشار نمییابند.
اگرچه تلاش می شود نظرات ظرف 2ساعت تعیین تکلیف شوند اما نظراتی که پس از ساعت 19 نوشته شود حداکثر تا 9 صبح روز بعد منتشر می شوند


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

پربحث ترین ها