بمناسبت ماه مبارک رمضان به شیرینی سرای یاس قدیمی ترین شیرینی سرای شهرستان کردکوی رفتیم و از طرز تهیه زولبیا و بامیه در این شیرینی سرا گزارش تصویری تهیه کرده ایم.

به گزارش گلستان ما به نقل از رادکانا؛ زولبیا و بامیه که یکی از اصلی ترین ملزومات سفره های افطار ایرانیان در ماه مبارک رمضان می باشد طعم فوق العاده ای دارد.

معمولا در ماه رمضان مصرف زولبیا و بامیه نسبت به دیگر ماه های سال بیشتر است.

تولید و مصرف این نوع شیرینی بیشتر در شمال شرق آسیا، خاورمیانه و شمال آفریقا رواج دارد.

این رسانه خبری بمناسبت ماه مبارک رمضان به شیرینی سرای یاس قدیمی ترین شیرینی سرای شهرستان کردکوی رفته و از طرز تهیه زولبیا و بامیه در این شیرینی سرا گزارش تصویری تهیه کرده است.

تصاویری از طرز تهیه زولبیا و بامیه:

عکاس: علی لیاقتی

انتهای پیام/

نوشتن دیدگاه

توجه!

گلستان ما نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابه دارند، انتشار نمییابند.
اگرچه تلاش می شود نظرات ظرف 2ساعت تعیین تکلیف شوند اما نظراتی که پس از ساعت 19 نوشته شود حداکثر تا 9 صبح روز بعد منتشر می شوند


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید