1396-04-31 16:05
1647
0
41775
فرآوری های دامداران رامیان؛

تصاویر/ نحوه تهیه کشک، دوغ و کره محلی رامیان

اینروزها دامداران رامیانی مشغول گرفتن فرآوری های شیرگوسفندی از هستند.

به گزارش گلستان ما به نقل از گل رامیان، بعد از گرفتن کره از ماست، دوغ بدست آمده را جوشانده و داخل کیسه پارچه ای میریزند تا آبش برود و بصورت پتق (کشک تر) درآید و روز بعد بقیه دوغ را میجوشانند و با آن پتق بدست آمده برروی تالارچه مخصوص میریزند.

karee1

karee2

karee3

karee4

karee5

karee6

karee7

karee10

karee8

karee9

انتهای پیام/

نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.