1398-02-21 09:52
2365
0
63139
بمناسبت ماه مبارک رمضان تهیه و منتشر شد؛

تصاویر/ تهیه زولبیا و بامیه در قدیمی ترین شیرینی سرای کردکوی

بمناسبت ماه مبارک رمضان به شیرینی سرای یاس قدیمی ترین شیرینی سرای شهرستان کردکوی رفتیم و از طرز تهیه زولبیا و بامیه در این شیرینی سرا گزارش تصویری تهیه کرده ایم.

به گزارش گلستان ما به نقل از رادکانا؛ زولبیا و بامیه که یکی از اصلی ترین ملزومات سفره های افطار ایرانیان در ماه مبارک رمضان می باشد طعم فوق العاده ای دارد.

معمولا در ماه رمضان مصرف زولبیا و بامیه نسبت به دیگر ماه های سال بیشتر است.

تولید و مصرف این نوع شیرینی بیشتر در شمال شرق آسیا، خاورمیانه و شمال آفریقا رواج دارد.

این رسانه خبری بمناسبت ماه مبارک رمضان به شیرینی سرای یاس قدیمی ترین شیرینی سرای شهرستان کردکوی رفته و از طرز تهیه زولبیا و بامیه در این شیرینی سرا گزارش تصویری تهیه کرده است.

تصاویری از طرز تهیه زولبیا و بامیه:

عکاس: علی لیاقتی

انتهای پیام/

نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.