1401-08-23 15:53
1565
0
82275
مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان گلستان خبر داد؛

اهدای 25 هزار جلد کتاب توسط مردم گلستان به نهاد کتابخانه‌های عمومی

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان گلستان گفت: 25 هزار جلد کتاب امسال توسط مردم شریف استان به کتابخانه عمومی اهدا شد.

به گزارش گلستان ما؛ آخوند عبدالحی میرزاعلی ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه گلستان اظهار کرد: ۶ میلیارد ریال تجهیزات در سال‌جاری خریداری شده و در اختیار کتابخانه های استان گلستان قرار گرفته است.


مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان گلستان ادامه داد: خیران در سطح استان گلستان ۵۳۴ میلیون ریال به فرهنگ کتاب و کتابخوانی کمک کردند.

میرزاعلی به طرح پیک کتاب اشاره کرد و گفت: از کرونا به عنوان یک فرصت استفاده کردیم و توانستیم طرح «پیک کتاب» را اجرا کنیم و در زمانی که کتابخانه‌ها تعطیل بود کتوب مورد نیاز را از مخزن تهیه و آماده و بسته بندی کرده و درب منزل تحویل می‌دهیم و هیچ ریالی نیز بابت هزینه ارسال در نظر گرفته نمی‌شود.

وی خاطرنشان کرد: 120 میلیون رکورد منابع دیجیتال شامل کتاب و پایان نامه و مقاله و غیره به زبان فارسی و لاتین در یک هزار و ۸۰۰ پایگاه اطلاعاتی معتبر و در شهرستان ها  به صورت رایگان در اختیار علاقمندان قرار دارد.

این مقام مسئول خاطرنشان کرد: فصلی یکیار مناطق عشایری همکاران ما حضور پیدا می کنند و برنامه‌های متعددی اجرا می‌کنند و در این مناطق کتاب به مدارس اهدا می کنند.

میرزاعلی خاطرنشان کرد: استقبال می‌کنیم که کمک حال ما باشید و بتوانیم کتوب مورد استفاده را در اختیار علاقمندان قرار دهیم، همه کتوب زندان گنبدکاووس و گرگان توسط اداره کل کتابخانه‌ها تامین  می‌شود و تفاهم‌نامه‌ای را نیز با اداره کل زندان‌ها امضاء کردیم.

وی بابیان اینکه 25 هزار جلد کتاب امسال توسط مردم شریف استان به کتابخانه عمومی اهدا شد، ابراز داشت:  بیش از ۷۰۰ کتاب با نسخ خطی در سطح استان داریم که که شرایط خاص نگهداری می شود.

این مقام مسئول ابراز داشت: دیواری با مجمع نمایندگان استان در راستای ترویج فرهنگ مطالعه و توسعه کتابخانه های عمومی استان داشتیم و بحث کتابخانه مرکزی نیز در استان مطرح شد.

میرزاعلی به پروژه های نیمه تمام استان اشاره کرد و گفت: کتابخانه کردکوی ۲۰ تا ۳۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و کتابخانه نوده خاندوزی نیز ۲۰ درصد پیشرفته فیزیکی دارد و نزدیک ۱۰ سال بلاتکلیف باقی مانده است.

وی گفت: بحث کتابخانه عمومی آق قلا نیز در سیل اخیر تخریب شده بود و تا امروز به صورت استیجاری خدمات ارائه می‌کند که باید ساخته شود، کتابخانه نگین شهر نیز با پیگیری مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی  به سرانجام می‌رسد و در حال حاضر ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

این مقام مسئول ابراز داشت: کتاب و کتابخوانی فرهنگی است که هر فردی به درجات بالاتر می خواهد برسد باید حتما به وسیله کتاب به این جایگاه دست یابد، نیاز اولیه هر فرد مراجعه به کتاب و کتابخوانی است و از سایر دستگاه اجرایی در راستای ترویج فرهنگ‌ کتاب و کتابخوانی درخواست داریم به ما کمک کند تا جامعه پویایی داشته باشیم.

میرزاعلی بیان کرد: 28 کتابخانه روستایی، 25 کتابخانه شهری، 11 کتابخانه مشارکتی و یک باب کتابخانه مستقل در سطح استان گلستان فعالیت می کنند.

انتهای پیام/

نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.