1401-11-10 21:32
302
0
83289

دولت از تیم‌های حاضر در رویداد تولید محتوای دیجیتال بسیج حداکثر حمایت را خواهد داشت

سخنگوی دولت وعده داد: دولت حتما مکلف است حداکثر حمایت و بهره‌برداری ممکن را از ظرفیت، استعداد و توان نخبگی شگرف تیم‌های حاضر در رویداد تولید محتوای دیجیتال بسیج به عمل آورد.

به گزارش گلستان ما؛ 

بهادری جهرمی سخنگوی دولت در حاشیه بازدید از مرحله نهایی چهارمین رویداد تولید محتوای دیجیتال بسیج در گفتگو با خبرنگار تهران پرس گفت: رویداد تولید محتوای دیجیتال یک رقابت بسیار پرشور و پرانرژی است به طوری که ما به هر غرفه‌ای از استان‌های مختلف رفتیم، از شور تیم‌های شرکت‌کننده انرژی گرفتیم.

وی افزود: رقابت‌های میان تیم‌های مختلف در این رویداد، بسیار جدی و تنگاتنگ است و جالب بود که تیم‌ها خیلی مراقب بودند کارهای در حال تولیدشان برای بقیه تیم‌ها به نمایش درنیاید تا فضای رقابتی حفظ شود‌.

بهادری جهرمی در ادامه تاکید کرد: تا وقتی که این ظرفیت‌های خوب، نخبه، جوان و پراستعداد را داریم حتما آینده کشور روشن خواهد بود؛ حتی برخی شرکت‌کنندگان با سن‌های پایین مثل ۱۲ و ۱۳سال را شاهد بودیم که نویدبخش و مایه خوشحالی است.

سخنگوی دولت وعده داد: دولت حتما مکلف است حداکثر حمایت و بهره‌برداری ممکن را از ظرفیت، استعداد و توان نخبگی شگرف تیم‌های حاضر در رویداد تولید محتوای دیجیتال بسیج به عمل آورد.

بهادری جهرمی در پایان گفت: هم در جریان بازدید امروز در غرفه‌های مختلف این موضوع مطرح شد و هم سایر مسئولانی که از دولت به این رویداد می‌آیند، تاکید دارند که اساسا دولت به دنبال این نوع جوان‌های پرتوان و با استعداد می‌گردد تا بتواند از ظرفیت و استعداد آنها برای حل مشکلات کشور یا پاسخگویی به نیازهای روزمره مردم استفاده کند.

انتهای پیام/

نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.