1404-05-04 09:41
128
0
94873
مدیرعامل برق گلستان مدعی شد؛

مشترکان مقصر ناترازی برق در گلستان

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق گلستان از مصرف سه برابری برق در گلستان خبر داد و گفت: مشترکان مقصر ناترازی برق در گلستان هستند موج گرمای بی‌سابقه در استان گلستان منجر به جهش سه برابری مصرف برق در روزهای اخیر شده و عدد مصرف را به یکهزار و ۷۳۰ مگاوات رسانده است.

سید احمد موسوی صبح امروز در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «گلستان ما» اظهار کرد: موج گرمای بی‌سابقه در استان گلستان منجر به جهش سه برابری مصرف برق در روزهای اخیر شده و عدد مصرف را به یکهزار و ۷۳۰ مگاوات رسانده است این افزایش چشمگیر که عمدتا ناشی از استفاده گسترده از سیستم‌های سرمایشی است شبکه توزیع برق استان را به مرز هشدار رسانده است.

وی تصریح کرد: استان گلستان در روزهای اخیر شاهد افزایش بی‌سابقه مصرف برق بوده است به طوری که مصرف برق در گلستان به سه برابر مصرف معمول رسیده است این جهش ناگهانی در مصرف که بخش عمده آن به دلیل استفاده گسترده از سیستم‌های سرمایشی در پی گرمای شدید و افزایش رطوبت است زنگ خطر را برای شبکه توزیع برق استان به صدا درآورده است.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق گلستان از تشدید بحران با خشکسالی در گلستان خبر داد و افزود: با توجه به اینکه تعرفه‌های غالب در استان گلستان مربوط به مصارف خانگی و تجاری است مشخص می‌شود که سیستم‌های سرمایشی نقش اصلی را در این افزایش مصرف ایفا می‌کنند این در حالی است که به دلیل خشکسالی‌های اخیر، نیروگاه‌های برق آبی نیز با ظرفیت کامل قادر به تولید برق نیستند و این موضوع به ناترازی میان تولید و مصرف دامن زده است.

موسوی از مشترکین خواست تا با راهکارهای ساده برای عبور از بحران برق تلاش و با رعایت نکات ساده‌ای در مصرف برق به مدیریت بهتر شبکه کمک کنند.

وی تصریح کرد: تنظیم دمای کولرهای گازی یکی از راه‌های بسیار موثر در کاهش مصرف برق است و توصیه اکید شده است که دمای کولرهای گازی بر روی ۲۵ درجه سانتی‌گراد تنظیم شود این اقدام به تنهایی می‌تواند تاثیر قابل توجهی در کاهش مصرف برق داشته باشد.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق گلستان ابراز کرد: مشترکین برق سعی کنند در طول روز، تا حد امکان از نور طبیعی برای روشنایی محیط استفاده کنند و از روشن کردن بی‌مورد لامپ‌ها خودداری شود همچنین از روشن کردن وسایل برقی پرمصرف مانند اتو، لباسشویی، ظرفشویی و جاروبرقی در ساعات اوج مصرف (ظهر تا اوایل غروب) خودداری کنند.

خبرنگار: سمیرا رجبی

انتهای خبر/

نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.