1404-01-05 00:58
256
0
93543
عضو هیأت علمی دانشگاه:

تحقق شعار سال با 4 راهکار امکانپذیر است

عضو هیأت علمی دانشگاه جامعه‌المصطفی گلستان با ارائه چهار راهکار تحقق شعار سال را قطعی خواند.

سید زهیر مسلینی در گفتگو با خبرنگار «گلستان ما» ضمن تسلیت سالروز شهادت امیرالمومنین علی بن ابیطالب علیه‌السلام اظهار کرد: رهبر معظم انقلاب اسلامی در نام‌گذاری سال ۱۴۰۴ عنوان سرمایه‌گذاری برای تولید داخلی را انتخاب کردند و در پیام نوروزی بر ضرورت افزایش تولید ملی و بهبود معیشت مردم تاکید داشتند.

وی سرمایه‌گذاری را موتور محرک اقتصاد دانست و تصریح کرد: سرمایه‌گذاری برای تولید راهی برای رشد اقتصادی و اشتغالزایی همچنین کاهش وابستگی به قدرت‌های خارجی است.

عضو هیأت علمی دانشگاه جامعه‌المصطفی گلستان تاکید کرد: برای تحقق شعار سال چند اقدام ضروری نیاز است که در کشور انجام شود راهکار یا قدم اول ایجاد امنیت و تسهیل قوانین مربوط به رشد اقتصادی است.

مسلینی گفت: دولت باید بسترهای قانونی و اداری را برای جذب سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی فراهم کند و این مهم‌ترین عامل رشد اقتصادی یک مملکت است.

وی با تاکید بر مبارزه با موانع تولید تصریح کرد: بروکراسی‌های زائد و کاهش هزینه‌های تولید و تامین مالی بنگاه‌ها ضروری و حیاتی برای رشد اقتصادی یک کشور است.

عضو هیأت علمی دانشگاه جامعه‌المصطفی گلستان گفت: گام سوم تقویت بخش خصوصی است در حقیقت حمایت از کارفرما و تولید کنندگان به خصوص صنایع کوچک و متوسط که این‌ها می‌توانند در رشد اقتصاد و پویا کردن یک اقتصاد گام موثری بردارند.

مسیلینی؛ گام چهارم را سرمایه گذاری در فناوری و دانش‌بنیان‌ها برشمرد و افزود: توجه به موضوع دانش‌بنیان استفاده از ظرفیت‌های علمی و فناوری نوین و تولید داخلی را رقابتی‌تر می‌کند لذا این چهار گام می‌توانند فرمایشات مقام معظم رهبری را به منصه ظهور برسانند و محقق کنند.

وی ابراز امیدواری کرد که در این سال جدید شاهد رشد و پیشرفت اقتصادی در کشور عزیز ایران خواهیم بود.

انتهای خبر/

نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.