رئیس اداره تبلیغات اسلامی گرگان از برگزاری آئین معنوی اعتکاف در بیش از ۵۵ مسجد این شهرستان خبر داد و گفت: گرگان برای اولینبار میزبان اعتکاف «مادر، دختری» است.
به گزارش گلستان ما،حجتالاسلام سیدجواد محمدزاده با بیان اینکه مراسم معنوی اعتکاف در بیش از ۵۵ مسجد در شهرستان گرگان برگزار می شود، اظهار کرد: در مراسم اعتکاف امسال توجه ویژه ای به نسل جوان و به خصوص نوجوانان دانش آموز خواهد شد.
رئیس اداره تبلیغات اسلامی گرگان با بیان اینکه مراسم اعتکاف در شهرها با هماهنگی هیات امنا، پایگاه مقاومت بسیج، روحانیون و ائمه جماعات و در روستاها با همکاری دهیاری ها و شوراها برگزار می شود، افزود: در شهرستان گرگان برای اولین بار اعتکاف «مادر، دختری» و اعتکاف ویژه نوجوانان فراهم شده است.
محمدزاده با تاکید بر اینکه اعتکاف ویژه دانش آموزی در بیش از پنج مسجد در گلستان برگزار می شود، خاطرنشان کرد: تا امروز در شهرستان گرگان بیش از سه هزار نفر برای شرکت در مراسم اعتکاف ثبت نام کرده اند و پیش بینی می شود این رقم به پنج هزار نفر برسد.
وی با بیان اینکه طرح میز گفتگو در مراسم اعتکاف امسال اجرا خواهد شد، گفت: در این طرح با ایجاد بحث و گفتگو به صورت چهره به چهره مداحان و سخنرانان با مردم گفتگو خواهند کرد.
محمدزاده با اشاره به اینکه در مراسم اعتکاف امسال توجه ویژه ای به اعتکاف اولی ها و کسانی که به صورت پدر پسری در مراسم شرکت می کنند، می شود، ادامه داد: به دلیل همزمانی مراسم اعتکاف با ایام الله دهه فجر طرح جهاد تبیین از طریق راویان تبلیغ در مساجد اجرا می شود.
وی در پایان تاکید کرد: سخنرانان، مداحان و قاریان قرآن به برگزاری هرچه با شکوهتر و غنای معنوی مراسم اعتکاف کمک خواهند کرد.
انتهای پیام
© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد