1401-11-07 14:13
509
0
83207
ظرفیت‌های مغفول باید احیا شود؛

قابلیت گلستان در تبدیل پایتخت گردشگری سلامت

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گلستان بر لزوم احیای ظرفیت‌های مغفول تاکید کرد و گفت: گلستان قابلیت تبدیل شدن به پایتخت گردشگری سلامت دارد.

به‌ گزارش گلستان ما، محمدجواد ساوری در نخستین کنفرانس ملی گردشگری سلامت، طبیعت‌گردی و طبیعت‌درمانی بسکی که در سالن همایش دانشگاه آزاد اسلامی واحد گنبدکاووس برگزار شد، اظهار کرد: ایران به دلیل‌ هزینه‌های درمان ارزان، پیشرفت‌های پزشکی و تکنولوژی پزشکی یکی از کشورهای مقصد «گردشگری سلامت» است و گلستان با سه مرکز پزشکی هسته‌ای، نیروهای متخصص و زیرساخت مناسب در حوزه پزشکی می‌تواند مقصدی برای جذب گردشگر سلامت باشد.

وی غلامعلی بسکی فعال و دوستدار محیط‌زیست را چهره‌ای ملی و بین‌المللی عنوان کرد و افزود: این پزشک گلستانی اقدامات بسیار مؤثر و ماندگاری برای مردم منطقه و استان اجرایی و به یادگار گذاشت؛ بسکی قدر داشته‌ها را می‌دانست که یکی از این داشته‌ها طبیعت بود و همین قدرشناسی و علاقه او را به پدر طبیعت ایران شهره کرد.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گلستان تصریح کرد: برگزاری این‌گونه همایش‌ها علاوه بر معرفی خدمات و ظرفیت‌های مغفول‌مانده استان در حوزه گردشگری سلامت و طبیعت‌گردی، زمینه معرفی سایر ظرفیت‌های استان را نیز فراهم می‌سازد.

وی بیان کرد: ایران جزو ۱۰ کشور اول گردشگری جهان به لحاظ منابع و مواهب خدادادی است اما متأسفانه در بهره‌برداری از این منابع در رده‌های انتهایی قرارگرفته‌ایم.

ساوری گفت: استان گلستان گذرگاه ورود و خروج از ایران به کشورهای cis است و خوشبختانه در دولت سیزدهم در راستای تقویت گردشگری ارتباط استان با کشورهای همسایه در این حوزه گسترش پیدا کرده است، باید با توسعه تعاملات و گسترش روابط بیش‌ازپیش با این کشورها پتانسیل‌ها برای جذب گردشگران به‌ویژه گردشگری سلامت را معرفی کنیم.

وی با اشاره به این‌که توسعه و تقویت گردشگری موردتوجه جدی دولت سیزدهم بوده و در راستای آن اقدامات خوبی صورت گرفته است، تأکید کرد: ظرفیت‌های ویژه‌ای در گلستان وجود دارد که با احیای این ظرفیت‌ها می‌توان از طریق جذب گردشگران داخلی و خارجی ارز زیادی به استان وارد کرد.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گلستان گفت: گردشگری در کشور دچار نگاه‌های متفاوت و مختلف شده است و چون همه از یک پنجره واحد به گردشگری و پتانسیل‌های آن برای توسعه و رونق اقتصادی نمی‌نگرند شاهد عقب‌ماندگی فراوان در این بخش هستیم.

وی تصریح کرد: ایران مقصدی ارزان برای سفر به‌ویژه گردشگری سلامت است؛ باید از این ظرفیت مغفول مانده نهایت استفاده و بهره‌مندی را ببریم.

ساوری بیان کرد: حفاظت و حراست از محیط‌زیست جزیره آشوراده بسیار اهمیت دارد اما می‌توان با عدم مداخلات محیط زیستی توسعه صنعت گردشگری را رقم بزنیم.

وی تصریح کرد: رونق اقتصادی و تولید اشتغال دو مؤلفه بسیار مهم به‌ویژه در استان کمتر توسعه‌یافته گلستان است، باید با رونق صنایعی چون گردشگری که می‌تواند آسیب بسیار کمتری نسبت به سایر صنایع به محیط‌زیست داشته باشد به این دو مؤلفه مهم دست‌یافت.

انتهای پیام

نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.