1401-02-21 06:04
425
0
79944
سرخط مهمترین اخبار 20 اردیبهشت؛

گلستان در روزی که گذشت

عناوین مهمترین اخبار استان گلستان طی 24 ساعت گذشته که در خروجی خبرگزاری‌ها منتشر شد را در گلستان ما بخوانید.

به گزارش گلستان ما، سرخط مهمترین اخبار استان گلستان طی 24 ساعت گذشته به شرح زیر در خروجی خبرگزاری‌های مختلف قرار گرفت که می‌توانید آن را در گلستان ما بخوانید.

 

همه باید به دولت کمک کنیم/ دولت با اصلاح یارانه ها شجاعت و ایثارگری کرد

ایسنا نوشت: رئیس اتاق بازرگانی استان گلستان با اشاره به اینکه طرح اصلاح نظام پرداخت یارانه ها که توسط دولت تدوین شده طرحی مترقی و اثربخش است، گفت: همه باید در این برهه حساس به دولت برای تحقق اهداف این طرح کمک کنیم.

علی‌محمد چوپانی در نشست شورای مدیران اداره کل صنعت، معدن و تجارت استان گلستان که در محل سالن جلسات اداره‌کل صنعت ، معدن و تجارت استان گلستان برگزار شد با اشاره به اینکه پرداخت یارانه به کالاهای اساسی با نرخ ترجیحی 4 هزار و 200 تومن کشور را دچار مشکلاتی کرده بود، اظهار کرد: یکی از مشکلات مهم این بود که به علت اختلاف قیمت کالاها با خارج کشور موجب خروج کالاها به صورت قاچاق می شد که واقعی شدن قیمت ها می تواند مانع از قاچاق کالا و تضییع حقوق مردم شود.

وی با بیان اینکه منافع ارز ترجیحی عمدتا در جیب برخی افراد خاص می رفت، افزود: به نظرم دولت برای اجرای طرح اصلاح نظام پرداخت یارانه کشور شجاعت و ایثارگری کرد زیرا اجرای این تصمیم منطقی و ضروری قطعا با مقاومت هایی روبه رو خواهد بود.

 

هزار راه نرفته در گردشگری هزارپیچ/ مدیران درجا می‌زنند

مهر نوشت: با گذشت حدود ۲۰ ماه از کلنگ زنی پروژه پرسروصدای مجموعه گردشگری، تفریحی و اقامتی «هزارپیچ» گرگان، به دلیل ناکامی در جذب سرمایه گذار، این پروژه در فاز صفر سرگردان است.

در چند سال اخیر مدیران شهری گرگان تلاش کردند با هدف ایجاد منابع درآمدی پایدار به سراغ احداث و ایجاد مراکز گردشگری بروند.

با وجود آغاز چندین پروژه گردشگری و تبلیغات گسترده رسانه‌ای تاکنون هیچیک از پروژه‌ها به نتیجه نرسیده و برخی هم در نیمه راه معلق مانده است که از آن جمله می‌توان به پروژه تفریحی، گردشگری و اقامتی هزارپیچ گرگان اشاره کرد.

در دوره قبلی مدیریت شهر گرگان با حضور رئیس دفتر رئیس جمهور، کلنگ احداث این پروژه به زمین زده شد تا یکی از «ترین های» شهربازی کشور در گرگان ایجاد شود و بلندترین چرخ فلک ایران، طولانی‌ترین سورتمه ایران و مجهزترین سوله شهربازی ایران از جمله مواردی بود که در زمان کلنگ زنی به آن اشاره شد. پروژه‌ای که با گذشت حدود ۲۰ ماه از کلنگ زنی، نتوانسته نیمی از مسیر خود در فاز صفر را سپری کند.

 

تصادف مینی بوس و سمند در آق قلا ۱۶ مصدوم و ۲ کشته برجا گذاشت

فارس نوشت: سرپرست جمعیت هلال احمر گلستان گفت: بر اثر برخورد یک دستگاه مینی بوس و خودرو سمند در محور ارتباطی شهرستان آق قلا ۲ نفر کشته و ۱۶ نفر مصدوم شدند.

قاسم غریب آبادی اظهارداشت: ساعت ۱۴:۱۲ امروز گزارش تصادف مینی بوس و سمند در جاده آق قلا به انبارالوم استان محدوده میدان اسب دوانی آق قلا از سوی اورژانس به مرکز کنترل و هماهنگی عملیات هلال احمر استان(EOC) اعلام شد.

وی افزود: با اطلاع از این موضوع سه تیم امدادی هلال احمر به محل حادثه اعزام شدند.

 

انبار انباشت روغن و شکر در گرگان پلمب شد

تسنیم نوشت: رییس کل دادگستری گلستان گفت: انبار انباشت ۱۳۱ تنی روغن خوراکی و شکر در گرگان با افزایش نظارت‌های قضایی بر بازار شناسایی و پلمب شد.

حیدر آسیابی افزود: این کالاها شامل ۲ هزار کیسه ۵۰ کیلوگرمی شکر و هزار و ۹۵۸ حلب روغن ۱۶ کیلوگرمی است.

وی ادامه داد: این انبار کالای اساسی در بازرسی گروه گشت و بازرسی متشکل از نمایندگان دادستانی ، تعزیرات ، پلیس اقتصادی و اداره صمت این انبار در یکی از محله های گرگان شناسایی شد.

 

افزایش 10 برابری ظرفیت نظارتی برای رصد بازار گلستان/ مردم تخلفات را گزارش کنند

ایسنا نوشت: معاون بازرسی، نظارت و حمایت از حقوق مصرف کنندگان سازمان صمت گلستان از افزایش 10 برابری ظرفیت نظارتی برای رصد بازار در گلستان خبر داد و گفت: از روز گذشته با تعامل دیگر دستگاه های نظارتی روزانه 100 تیم به نظارت بر بازار می پردازند.

علی اصغر اصغری از آغاز مانور نظارتی بر بازار در گلستان خبر داد و اظهار کرد: در راستای اجرای سیاست های طرح تعدیل نرخ ارز، سازمان صنعت معدن و تجارت به عنوان یکی از بخش های نظارتی بر بازار و بنگاه های اقتصادی از روز گذشته تمامی تیم های نظارتی و اجرایی خود در سطح استان گلستان را با همکاری تعزیرات حکومتی، ناظرین افتخاری، اتاق اصناف و سایر دستگاه ها به کارگیری کرده است.

وی افزود: تیم های نظارتی با حضور در محل عرضه کالاهای اساسی  به ویژه شکر، برنج، مرغ و گوشت و غیره سعی دارند فضای آرامی را برای فعالان بازار و اقتصاد فراهم کند و ضمن آرامش بازار، انتقادات، پبشنهادات و گزارش های مردمی را در خصوص نارسایی های احتمالی دریافت و پیگیری کنند.

 

پرواز گرگان- نجف برقرار می شود

مهر نوشت: پرواز گرگان- نجف از فرودگاه بین المللی شهدای گرگان برقرار می شود.

براساس اعلام اداره کل فرودگاه های استان گلستان، دومین مقصد خارجی فرودگاه بین المللی شهدای گرگان «نجف» خواهد بود.

این اداره کل در راستای سیاست های جدید خود مبنی بر گسترش مسیرهای خارجی و افزایش خدمات رسانی به مسافران، اقدام به برقراری پرواز مستقیم در مسیر گرگان- نجف کرده است.

 

دستگیری بزرگترین تامین‌کننده ترامادول و متادون در گرگان

باشگاه خبرنگاران نوشت: دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان گلستان گفت: با وورد دادستانی، بزرگترین تامین کننده ترامادول و متادون خرده فروشان گرگان دستگیر شد.

محمود اسپانلو اظهارداشت: با وورد دادستانی، بزرگترین تامین کننده ترامادول و متادون خرده فروشان گرگان دستگیر شد.این فرد تامین کننده قرص و شربت‌های متادون و ترامادول همه خرده‌فروشان شهرستان گرگان بود که با گزارش‌های مردمی، شناسایی و دستگیر شد.

 

۲۵ اردیبهشت نشست اختصاصی رئیس کل دادگستری گلستان با شاکیان

صدا و سیما نوشت: نشست اختصاصی رئیس کل دادگستری استان گلستان با شاکیان پرونده موج های آبی گنبد ۲۵ اردیبهشت برگزار می شود.

جلسه بررسی آخرین وضعیت پروژه موج های آبی در گنبد کاووس ۲۵ اردیبهشت هفته آینده با حضور رئیس کل دادگستری استان گلستان و با دعوت از مالباختگان این طرح در دادگستری شهرستان گنبد کاووس برگزار خواهد شد.

حیدر آسیابی، رئیس کل دادگستری گلستان گفت: در این جلسه پیشنهادات و نکته نظرات شاکیان پرونده استماع و پیرامون چگونگي تکمیل طرح تعیین تکلیف خواهدشد.۲۵ اردیبهشت نشست اختصاصی رئیس کل دادگستری گلستان با شاکیان

پرونده موج های آبی گنبدکاووس با نزدیک به ۳۰۰ شاکی یکی از پرونده های کثیرالشاکی استان است که رئیس قوه قضاییه در سفر آذر ماه پارسال خود به استان،اختیارات ویژه به رئیس کل دادگستری گلستان برای تعیین تکلیف این پرونده اعطا کرد.

 

دهکده گیاهان دارویی چشم انتظار توجه جهادکشاورزی گلستان

ایسنا نوشت: در حالی روند توسعه دهکده گیاهان دارویی بعد از چندین سال با کندی مواجه شده است که جهادکشاورزی در تامین زیرساختها سرعت عمل لازم را به کار نمی بندد.

استان گلستان طی دهه های گذشته به دلایل مختلف و متفاوت از قطار توسعه کشور بازمانده و با گپ های تاریخی در حوزه پیشرفت و آبادانی رو به رو بوده است به شکلی که امروز این استان با دارا بودن منابع طبیعی و خدادای سرشار و ظرفیت های بی نظیر اقتصادی، گردشگری، ورزشی، فرهنگی، هنری و مرزی همجنان در عمده شاخص های توسعه در رده های انتهایی لیست استانهای توسعه یافته و درحال توسعه قرار دارد.

یکی از مهمترین شاخص هایی که حاکی از عقب ماندگی بزرگ توسعه ای در استان گلستان بوده و بارها در ماههای اخیر از زبان استاندار گلستان نیز به گوش رسیده است میانگین سرانه دارآمد خانوار گلستانی است که مطابق با آخرین آمار کمی پائین تر از نصف میانگین سرانه درآمد خانوار کشور است، شاخصی که عمق فاجعه را در استان گلستان به روشنی بیان کرده و بی تدبیری و بی توجهی به ظرفیت های توسعه بخش استان را هویدا می کند.

 

۱۲۱ میلیارد ریال کالای احتکار شده در گلستان کشف شد

ایرنا نوشت: رییس پلیس امنیت اقتصادی گلستان گفت: همکاران این بخش از حوزه انتظامی استان موفق به کشف بیش از ۱۲۱ میلیارد ریال کالای احتکار شده در استان شدند.

سرهنگ عباسعلی پهلوانی‌نسب اظهارداشت: میزان ۱۲۱ میلیارد و ۶۵۶ میلیون ریال کالای مشکوفه از انبارهای دپو در گرگان، علی‌آبادکتول و گنبدکاووس به دست آمد.

وی بیان کرد: در راستای طرح برخورد با قاچاق و احتکار کالاهای موردنیاز مردم، ماموران پلیس امنیت اقتصادی استان با اشراف اطلاعاتی موفق به شناسایی این محل‌های دپوی کالای احتکاری شدند.

 

اصلاح نظام پرداخت یارانه ها نجات بخش است/ چندین دولت از اجرای این طرح طفره رفتند

ایسنا نوشت: معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار گلستان با اشاره به طفره رفتن بسیاری از دولت ها از اجرای طرح اصلاح نظام پرداخت یارانه ها، گفت: دولت سیزدهم با شجاعت تمام به دنبال انتقال انتقاع به مصرف کننده و مردم است.

سید محمد دهنوی در گفت و گو با خبرنگاران با اشاره به اینکه یکی از شعراهای اصلی دولت سیزدهم عدالت محوری بوده است، اظهار کرد: برای استقرار این مهم یکی از محوری ترین اقدامات فسادستیزی و مقابله با سو استفاده ها در گلوگاههای اقتصادی است.

وی با بیان اینکه چالش جدی کشور در سالهای اخیر که همچنان مردم را اذیت می کند نظام پرداخت یارانه هاست، افزود: هر اقتصادی چهار تابع اصلی دارد که شامل تامین و تولید، شبکه توزیع، شبکه عرضه و در انتهای این زنجیره مصرف کننده یا مردم قرار دارند که عمده یارانه ها تا کنون به تابع اول می رسیده است.

انتهای پیام/

نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.