1404-06-15 08:32
81
0
95165
۱۵ سال تلاش در کاراته ثمر داد؛

۱۰ طلای کشوری و درخشش بانوی گرگانی

سارا کریمیان یکی از ورزشکاران پرافتخار گرگانی است که با ۱۵ سال تلاش و افتخار در رشته کاراته ۱۰ طلای کشوری را از آن خود کند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «گلستان ما» سارا کریمیان بانوی جوان ۲۳ ساله گرگانی است که از سنین پایین و با تشویق پدر و مادرش قدم در دنیای پرتحرک کاراته گذاشت او نه تنها در این رشته موفق به کسب ده‌ها مقام کشوری و استانی شده بلکه توانسته بخشی از کلام‌الله مجید را نیز حفظ کند و در کنار مربیگری و داوری مسیر نورانی قرآن را نیز طی کند.

این بانوی ورزشکار با وجود آنکه کودکی خجالتی بود که با ورود به دنیای کاراته اعتماد به نفس و اراده‌ای قوی پیدا کرده است درباره اولین جرقه ورود به این ورزش می‌گوید: من یک کودک بسیار خجالتی بودم که مادرم مرا پیش عمه‌ام که قهرمان کاراته بود برد و من کم کم در این مسیر رشد کردم و این رشد تا جایی ادامه یافت که اکنون علاوه بر ورزش حرفه‌ای به عنوان مربی و داور نیز فعالیت دارم.

کریمیان در پاسخ به سوال خبرنگار «گلستان ما» مبنی بر اینکه تا به حال آسیب‌دیدگی جدی که باعث کناره‌گیری‌ات از رشته ورزشی کاراته شود را تجربه کرده‌اید، گفت: معتقدم شکست؛ پله‌ای برای رسیدن به موفقیت دوباره می‌شود.  

وی در خصوص شیرین‌ترین خاطره ورزشی‌اش در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار ما ابراز کرد: در مسابقات کشوری که در آن با اجرای کاتای دان نارنجی داوران را تحت تاثیر قرار داده بودم و داروان پرچم‌های همرنگ کمربندم را به اهتزاز درآوردند و سپس اسمم را برای دریافت نشان افتخار بلند خواندند به نظرم آن لحظه قشنگ‌ترین خاطره برایم بود.

این بانوی ورزشکار ادامه داد: در کنار افتخارات ورزشی، روی آوردن به حفظ قرآن کریم نیز بخش مهمی از زندگی من بود که تجربه کردم اکنون حدود یک سال و نیم است که حفظ قرآن را آغاز کردم و در مسیر حفظ جزء سوم هستم.

وی با تاکید بر اینکه مسیر حفظ قرآن را با علاقه و پشتکار طی می‌کنم، تصریح کرد: به هم‌سن و سالانم که علاقه‌مند ورود به دنیای ورزش هستند توصیه می‌کنم هر رشته ورزشی که علاقه دارند شرکت کنند و هیچگاه از شکست نهراستند زیرا شکست مقدمه پیروزی است.

او در پایان صحبت‌هایش تاکید کرد که کاراته برای او تنها یک ورزش نیست بلکه یک سبک زندگی است که به او یاد داد چطور تمرکز کند، تلاش کند و اراده قوی داشته باشد که بتواند به هدافی که دارد برسد.

خبرنگار: سمیرا رجبی

انتهای خبر/

نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.