1405-03-02 09:30
50
0
97332
فرمانده انتظامی شهرستان آزادشهر خبر داد:

بازداشت سارق سریالی محتویات خودرو در آزادشهر

فرمانده انتظامی شهرستان آزادشهر از دستگیری یک سارق سابقه‌دار که اقدام به چندین فقره سرقت محتویات داخل خودرو در این منطقه کرده بود، خبر داد.

حسن شیخی در گفتگو با خبرنگار گروه حوادث پایگاه خبری تحلیلی «گلستان ما» با بیان این خبر گفت:  این عملیات پس از افزایش گزارش‌های سرقت در حوزه استحفاظی و در پی دستور ویژه پلیس آگاهی برای شناسایی عاملان این ناامنی‌ها، کلید خورد.

بنا بر اظهارات این مقام انتظامی، تیم‌های عملیاتی پلیس آگاهی با بهره‌گیری از تحقیقات میدانی گسترده و اشراف اطلاعاتی، موفق شدند ردپای یک مجرم سابقه‌دار را در جریان این سرقت‌ها پیدا کنند. متهم که هویت او برای پلیس محرز شده بود، طی یک عملیات ضربتی و با کسب مجوزهای قضایی در مخفیگاهش دستگیر شد.

شیخی در تشریح نتایج بازجویی‌های اولیه افزود: متهم در جریان تحقیقات تخصصی و بازجویی‌های فنی، به ۶ فقره سرقت از داخل خودروهای پارک شده در سطح شهر اعتراف کرده است.

وی با تأکید بر اینکه متهم آمادگی خود را برای جبران خسارت‌های وارده به مال‌باختگان اعلام کرده است، تصریح کرد: پرونده این فرد پس از تکمیل مستندات قانونی، جهت سیر مراحل قضایی به دادسرا ارجاع شده است.

فرمانده انتظامی آزادشهر در پایان با هشدار به مجرمان و برهم‌زنندگان نظم عمومی، تأکید کرد: پلیس با هرگونه اقدامی که امنیت اموال شهروندان را به مخاطره بیندازد، با قاطعیت و بدون اغماض برخورد خواهد کرد.

انتهای خبر/

نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط پایگاه خبری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.