1405-04-29 11:45
38
0
97753
معاون فرهنگی اداره کل تبلیغات اسلامی گلستان خبر داد:

جهاد تبیین تکلیف همگانی در برابر جنگ نرم

معاون فرهنگی اداره کل تبلیغات اسلامی گلستان با اشاره به حضور میلیونی مردم در تکریم «امام شهید»، این رستاخیز را شکست هژمونی استکبار دانست و تأکید کرد: خون‌خواهی این واقعه به مطالبه‌ای جهانی تبدیل شده و «جهاد تبیین» تنها راه مقابله با جنگ محاسباتی دشمن است.

به گزارش خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «گلستان ما»؛ حجت‌الاسلام و المسلمین دیلمی در نشست با فعالان فرهنگی استان، با تحلیل ابعاد حماسی حضور ۴۳ میلیونی مردم در مراسم «امام شهید»، اظهار داشت: این خروش عظیم، پاسخی قاطع به چهار دهه تلاش رسانه‌ای دشمن برای خاموش کردن نور حقیقت بود و ثابت کرد که گفتمان عاشورا، توهم ابرقدرتی استکبار را درهم شکسته است.

معاون فرهنگی اداره کل تبلیغات اسلامی گلستان با تأکید بر اینکه جهاد تبیین فراتر از وظایف خواص است، افزود: امروز هر فرد در هر جایگاهی، وظیفه دارد روایتگر پیروزی‌های جبهه حق باشد تا در برابر تلاش دشمن برای ناامیدسازی و تغییر محاسبات ذهنی جامعه، ایستادگی شود.

وی با تصریح بر اینکه خون‌خواهی «امام شهید» یک راهبرد قطعی است، گفت: دشمن بداند هیچ حاشیه امنی برای عاملان این جنایت وجود ندارد و پرچم خون‌خواهی تا تحقق عدالت و قصاص برافراشته خواهد ماند.

دیلمی در پایان با اشاره به اهمیت «سیرت» بر «صورت» در مراسم‌های مذهبی، خدمت‌رسانی صادقانه مردم در مواکب را نمادی از اقتدار تمدنی نظام دانست و از تمامی فعالان فرهنگی و هیئت‌های مذهبی گلستان در پیشبرد برنامه‌های تبیینی قدردانی کرد.

انتهای خبر/

نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط پایگاه خبری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.