1403-11-16 00:10
83
0
93049
امام‌جمعه مینودشت تاکید کرد:

لزوم روایت صحیح از دوران طاغوت

امام‌جمعه مینودشت، با تأکید بر اهمیت روشنگری درباره جنایات رژیم پهلوی گفت: دشمنان نظام اسلامی با تحریف تاریخ و دروغ‌پردازی، تلاش می‌کنند چهره‌ای موجه از پهلوی ارائه دهند.

حجت‌الاسلام کشیری در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «گلستان ما»، گفت: امروز دشمنان نظام اسلامی با تحریف تاریخ و دروغ‌پردازی تلاش می‌کنند چهره‌ای موجه از رژیم پهلوی ارائه دهند.

وی افزود: روایت صحیح و مستند از دوران طاغوت، هم یک وظیفه دینی و انقلابی است و هم مانع از فریب جوانان توسط رسانه‌های معاند می‌شود و نسل جدید باید بداند که پهلوی چگونه کشور را وابسته به بیگانگان کرد، سرمایه‌های ملی را چپاول نمود و با سرکوب، زندان، شکنجه و کشتار، بر مردم حکومت کرد.

امام‌جمعه مینودشت تصریح کرد: استان گلستان و شهرستان مینودشت نیز مانند بسیاری از نقاط کشور، از ظلم و بی‌عدالتی رژیم پهلوی بی‌نصیب نبود. در دوران طاغوت، بسیاری از زمین‌های کشاورزان با سیاست‌های غلط اقتصادی نابود شد، مردم در فقر و محرومیت نگه داشته شدند و آزادی‌های دینی و فرهنگی مردم بومی ما سرکوب می‌شد. در کنار این موارد، فقر، بی‌سوادی و نبود امکانات آموزشی و بهداشتی نتیجه مستقیم سیاست‌های رژیم پهلوی در این منطقه بود.

وی با بیان اینکه برخی افراد معتقدند که رژیم پهلوی دستاوردهایی نیز داشته است؛ گفت: این ادعا، یک دروغ بزرگ است که متأسفانه توسط رسانه‌های بیگانه و برخی افراد ناآگاه تکرار می‌شود. پهلوی به ظاهر دانشگاه و کارخانه تأسیس کرد، اما استقلال علمی و اقتصادی کشور را نابود کرد و بسیاری از پروژه‌های صنعتی تحت سلطه آمریکا و انگلیس بود و متخصصان داخلی نقشی در آن نداشتند و از طرف دیگر، مردم عادی از این امکانات بهره‌ای نمی‌بردند و فساد و تبعیض در همه عرصه‌ها حاکم بود.

حجت‌الاسلام کشیری تاکید کرد: دشمنان امروز با ابزار رسانه، فیلم، شبکه‌های اجتماعی و حتی کتب تاریخی تحریف‌شده، تلاش می‌کنند نسل جوان را از حقیقت انقلاب اسلامی دور کنند. ما وظیفه داریم با روشنگری، انتشار اسناد و بیان واقعیت‌های آن دوران، اجازه ندهیم که حقیقت انقلاب و مبارزات مردم ایران به فراموشی سپرده شود. این یک جهاد تبیینی است که باید با قدرت ادامه یابد.

امام‌جمعه مینودشت با توصیه به جوانان گفت: جوانان باید مطالعه کنند، اسناد تاریخی را بررسی کنند و به رسانه‌های معاند اعتماد نکنند. حقیقت را از زبان کسانی بشنوند که خود شاهد ظلم و جنایات رژیم پهلوی بوده‌اند؛ جرا که انقلاب اسلامی نتیجه سال‌ها مبارزه مردم ایران علیه استعمار و استبداد بود و باید از این میراث گران‌بها صیانت کرد.

حجت‌الاسلام کشیری در پایان تصریح کرد:  ملت ایران هرگز خیانت‌های خاندان پهلوی را فراموش نخواهد کرد. امروز، وظیفه ما این است که با آگاهی‌بخشی و روایت درست تاریخ، اجازه ندهیم دشمنان، انقلاب اسلامی را از مسیر اصلی‌اش منحرف کنند. امید داریم که جوانان کشور با بصیرت و آگاهی، این مسیر نورانی را ادامه دهند.

انتهای خبر/

نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.