1404-08-04 09:16
54
0
95722
استاندار گلستان خبر داد:

پیش‌بینی 2 هزار شعب اخذ رأی انتخابات شوراها در گلستان

استاندار گلستان با بیان اینکه در سنوات گذشته یک هزار و ۷۸۰ شعب اخذ رأی برای برگزاری انتخابات گلستان فعال بود، گفت: با بررسی‌های انجام شده، حدود ۱۰ تا ۱۵ درصد این شعب افزایش‌یافته و بیش از ۲ هزار شعب اخذ رأی فعال خواهد شد.

 به گزارش گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «گلستان ما» و به نقل از فارس؛ علی‌اصغر طهماسبی، ظهر امروز در گفت‌وگو با خبرنگاران در گرگان اظهار کرد: امروز در جلسه با فرمانداران شهرستان‌های استان گلستان، احکام فرمانداران و اعضای ستاد انتخابات شوراهای اسلامی شهرها و روستاها اعلام شد و فرمانداران بر اساس شرح وظایف خود در حوزه ستاد انتخابات خود عمل می‌کنند.

وی تصریح کرد: تا زمان برگزاری انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستاها، جلسات وبیناری با اعضای ستاد انتخابات و فرمانداران برگزار خواهد شد.

استاندار گلستان با اشاره به استقرار یک هزار و ۷۸۰ شعب اخذ رأی، ابراز کرد: در سنوات و انتخابات گذشته یک هزار و ۷۸۰ شعب اخذ رأی در گلستان فعال بود که با بررسی‌های انجام شده، پیش‌بینی می‌شود، تعداد شعب اخذ رأی حدود ۱۵ درصد افزایش پیدا کرده و به بیش از ۲ هزار شعبه اخذ رأی برسد.

وی ادامه داد: این شعب جدید به فراخور شهرستان‌ها تقسیم خواهد شد. طهماسبی با اشاره به جنگ ۱۲ روزه رژیم صهیونیستی یادآور شد: باتوجه‌به تجربه جنگ نابرابر ۱۲ روزه، تاب‌آوری مردم ایران اسلامی و گلستان بسیار بالا است و ما هم تلاش می‌کنیم در کنار اقدامات شایسته امیدآفرینی، بتوانیم انتخابات پرشور را برگزار کنیم.

گفتنی است، انتخابات هفتمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستاها، هم‌زمان با انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس شورای اسلامی و نخستین انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس خبرگان رهبری روز جمعه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۵ در سراسر کشور برگزار می‌شود.

انتهای خبر/
 

 

نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.