وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی در نظر دارد دومین دوره جشنواره ملی چندرسانهای میراثفرهنگی را از ٢٨ آبان تا ٣ آذر ١۴٠٢ برگزار کند
به گزارش گلستان ما، دومین جشنواره ملی چندرسانهای میراثفرهنگی توسط معاونت میراثفرهنگی وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی، با مشارکت و میزبانی استانداری قزوین برگزار میشود.
فراخوان این جشنواره در بخشهای رادیویی و تلویزیونی، سینمایی، هنرهای رایانهای ترکیبی، هنرهای اجرایی و نمایشی و همچنین کتاب و تولیدات مکتوب منتشرشده است و آثاری را شامل میشود که از ابتدای سال ١۴٠٠ تا مهر ١۴٠٢ تولید شده و در دوره نخست جشنواره شرکت نکرده باشند.
علاقهمندان برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانند به تارنمای www.ch-festival.mcth.ir مراجعه کنند یا با شمارهتلفن 02122290683 تماس بگیرند.
دومین دوره جشنواره ملی چندرسانهای میراثفرهنگی 28 آبان تا 3 آذر 1402 برگزار میشود و مهلت ارسال آثار 30 تیر تا 30 شهریور 1402 است.
فراخوان
وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی افتخار دارد دومین دوره جشنواره ملی چندرسانهای میراثفرهنگی را از ٢٨ آبان تا ٣ آذر ١۴٠٢ برگزار کند. شرکت عموم هنرمندان و صاحبان آثار در این جشنواره، آزاد است.
*برگزارکنندگان:
جشنواره توسط «معاونت میراثفرهنگی» وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی، با مشارکت و میزبانی «استانداری قزوین» برگزار میشود.
*اهداف جشنواره:
جلب افکار عمومی نسبت به مقوله میراثفرهنگی، افزایش سواد میراثفرهنگی جامعه، تقویت مشارکت جامعه در راستای حفاظت و پاسداشت میراثفرهنگی تاریخی و ذخایر ارزشمند میراث طبیعی، ایجاد رقابت سالم میان هنرمندان، جذب ایدههای نو، شناسایی استعدادهای خلاق و نوجو، گسترش و عمومیتبخشی بهرهمندی از میراثفرهنگی تاریخی و ظرفیتهای بیبدیل میراث طبیعی در جامعه، تجلیل و قدردانی از آثار برتر هنرمندان بهمثابه میراثداران و میراثبانان سرزمینی و مناظر تاریخی، فرهنگی و طبیعی، کشف و معرفی بهترین آثار هنری و چندرسانهای در حوزههای ملموس فرهنگی، تاریخی و طبیعی و میراث ناملموس ایران.
*بخشهای جشنواره:
رادیویی، تلویزیونی (محتواهای صوتی و تصویری که در شبکههای استانی، ملی و بینالمللی صداوسیما، سرویسهای ویدئویی درخواستی (vod) و شبکههای رادیویی و تلویزیونی اینترنتی پخش شده است، شامل: پادکست، نمایش رادیویی، مستند رادیویی، مستند گزارشی، فیلم، سریال، مستند، گزارش خبری، برنامه ترکیبی، گفتوگو و میزگرد، داستانی و نمایشی، پویانمایی، عروسکی و مواد تبلیغی (کلیپ، تیزر، وله، نماهنگ و...
سینمایی شامل: کوتاه، نیمهبلند، بلند، سریال داستانی و مستند، پویانمایی و عروسکی، فیلمنامه
هنرهای رایانهای ترکیبی شامل: هنرهای دیجیتال، نرمافزارهای تعاملی در قالب وب و اپلیکیشن، بازیهای رایانهای، بازیهای محیطی، بازیهای ویدئویی، شبیهسازها (واقعیت مجازی، واقعیت افزوده، واقعیت ترکیبی) و هوش مصنوعی
هنرهای اجرایی و نمایشی شامل: نمایشهای صحنهای، نمایشهای آیینی و میدانی (تعزیه، نقالی، پردهخوانی، شاهنامهخوانی، قوالی، منقبت خوانی، مولودیخوانی، خیمهشببازی، آیینهای پهلوانی و زورخانهای، نمایشهای خیابانی و نمایشهای عروسکی، نمایشنامه
کتاب و تولیدات مکتوب شامل: کتاب، رسالههای دانشگاهی (ارشد و دکتری)
*شاخصهای حرفهای پذیرش آثار:
آثاری در این دوره از جشنواره پذیرفته خواهند شد که با 3 عرصه حرفهای زیر همخوانی داشته باشند:
١. از ابتدای سال ١۴٠٠ تا مهر ١۴٠٢ تولید شده باشند و در دوره نخست جشنواره شرکت نکرده باشند.
٢. دارای پروانه ساخت (آثار سینمایی و نمایشی)، مجوز تولید (آثار رادیویی و تلویزیونی یا نمایش خانگی)، مجوز بنیاد بازیهای رایانهای و یا منتشرشده در فضای مجازی (عکس، کلیپ، نماهنگ، موشنگرافیک و اینفوگرافیک) باشند.
٣. به نحو مناسب، مستقیم یا غیرمستقیم به معرفی یک یا مجموعهای از میراثفرهنگی ایران بپردازد که اعم از میراث ملموس تاریخی - فرهنگی، میراث طبیعی یا میراث ناملموس شامل هنرهای بومی و سنتی، دانشها و مهارت مرتبط با کیهان و طبیعت، کردارهای اجتماعی، آیینها، فرهنگها، افسانههای مردمی یا قومی و محلی، هنرهای اجرایی و نمایشی، معرفی مفاخر و مشاهیر ملی و دینی بوده که با تاریخ، فرهنگ و تمدن ایرانی - اسلامی مرتبط باشند.
نحوه ارسال آثار:
هنرمندان صاحب اثر میتوانند از تاریخ 28 تیرماه تا 24 شهریور 1402، با مراجعه به تارنمای جشنواره چندرسانهای میراثفرهنگی به نشانی https://ch- festival.mcth.ir/ و تکمیل فرم ثبتنام آنلاین، و با کد رهگیری دریافتشده از سایت جشنواره، فایل اثر خود را به نام خود تغییر نام (Rename) داده و در سایت بارگذاری و ارسال کنند.
در صورت عدم امکان بارگذاری اینترنتی، یک لوح فشرده شامل فایل اثر که اطلاعات نام و نام خانوادگی، نام اثر و کد رهگیری اخذ شده از سایت، تا پیش از اتمام مهلت ثبتنام به نشانی پستی دبیرخانه ارسال کنند:
تهران، خیابان شهید باهنر، میدان نیاوران، مجموعه فرهنگی - تاریخی نیاوران، دبیرخانه جشنواره میراثفرهنگی.
(شماره تماس دبیرخانه 02122290683)
نسخه نمایشِ آثار پذیرفته شده باید با فرمت Mp4 بر روی لوح فشرده یا هارددیسک برای دبیرخانه جشنواره ارسال شود. تأییدیه دریافت اثر یا ایده که از طریق ایمیل برای شرکتکنندگان ارسال میشود، به منزله ثبت اثر در فهرست آثار بهمنظور بررسی و انتخاب خواهد بود و امکان خروج اثر از جشنواره بعد از ثبتنام مقدور نخواهد بود.
علاقهمندان میتوانند برای اطلاع از جزئیات بیشتر فراخوان و مقررات جشنواره، به تارنمای جشنواره مراجعه کنند:
https://ch-festival.mcth.ir
شاخصهای مهم برای داوری آثار:
«ظرفیت اثر برای تبدیلشدن به یک منظومه، ایدهپردازی خلاقانه و روایتگری میراثفرهنگی، ایدههای استارتاپی، شخصیتپردازی و بازارپردازی صنایع فرهنگی میراثپایه» از محورهای مهم در داوری آثار است.
جوایز جشنواره:
در این جشنواره از برترین آثار در ساختارهای مختلف که در راستای اهداف جشنواره باشند، با تندیس ویژه، دیپلم افتخار و جوایز نقدی و غیرنقدی نفیس و ارزنده تقدیر میشود.
انتهای پیام/
© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد