حافظه تعارفات کلیشه ای در دهه های اخیر ؛کم کم دارد جای حافظه تاریخی غنی و ارزشمند ما را در مناسبت ها می گیرد! و ما مکانیزم تعریف شده ای برای احیای این حافظه تاریخی نداریم .
به گزارش گلستان ما، حافظه تعارفات کلیشه ای در دهه های اخیر ؛کم کم دارد جای حافظه تاریخی غنی و ارزشمند ما را در مناسبت ها می گیرد! و ما مکانیزم تعریف شده ای برای احیای این حافظه تاریخی نداریم .
از جمله این مناسبت ها نیمه ماه شعبان، سالروز ولادت با سعادت منجی عالم بشریت حضرت مهدی (عج) است که شورای فرهنگ عمومی با عنایت به تدبیر امام (ره) و تاکیدات امام خامنه ای؛ جهت قدرانی از نیروهای خدوم وزارت اطلاعات این روز را بعنوان سربازان گمنام امام زمان (عج) نامگذاری نمودند
این نام و نشان پر افتخار با عملیات امیرالمومنین در ۱۷ بهمن ۱۳۶۱(عملیات اول) و حضرت امیرالمومنین ۷ اردیبهشت ۱۳۶۲(عملیات نهایی) در شب تولد آن حضرت گره خورده است.
در عملیات بهمن ماه که اولا با توجه به اشراف اطلاعاتی سابق و تحت رصد واحد اطلاعات سپاه در حوزه امنیت داخلی ثانیا کسب اطلاعات تکمیلی تحرکات براندازی حزب توده از سازمان اطلاعات پاکستان( انتقال اطلاعات کوزیچکین افسر کا گ ب و پناهنده به بریتانیا ) و ارائه به مسولین نظام در ۵مهر سال ۱۳۶۱ از سوی مشاور وقت امنیتی ریاست جمهوری ثالثا کسب آخرین مجوزها از سوی "ستاد هماهنگی سه جانبه مشترک اطلاعات" علی رغم کارشکنی های بعض عناصر اطلاعات نخست وزیری وقت صورت می گیرد و نورالدین کیانوری و همسرش دستگیر می شوند و با کسب اطلاعات کلیدی و تکمیل پرونده ،سازمان نظامی و شبکه جاسوسی داخلی و خارجی آنان کشف و متلاشی می گردد و عملا دو بلوک غرب و شرق به فاصله سه سال و اندی شبکه جاسوسی خود در ایران را از دست می دهند.
در ارتباط با این عملیات اعجازگونه _ که کمتر از فتح لانه جاسوسی آمریکا نیست _ و مبدا تاریخی شکل گیری و پایه گذاری سربازان گمنام امام زمان (عج) محسوب می شود؛ نکات ذیل حائز اهمیت است:
اولا پیام ۱۴ اردیبهشت۱۳۶۲ امام امت به مردم ایران راجع به دستگیری سران حزب توده و تجلیل از سربازان گمنام ؛ یک سند بالادستی ،بنیادین و تاسیسی وزارت اطلاعات جمهوری اسلامی محسوب می شود و بدون درک مبانی و اصول آن و نیز معانی والای آن و خاصه بسط و گسترش آن در نسل کنونی ، وزارت و "جامعه اطلاعاتی مردم پایه" با چالش هویتی و معرفتی خود در گام دوم انقلاب مواجه خواهد گردید.
ثانیا شاید در زمان عملیات های یادشده رسما وزارت اطلاعات شکل نگرفته بود اما همین هسته اصلی و عناصر گمنام نقش آفرین در عملیات های یاد شده _که امام از آنان یاد می کند _ چند ماه بعد بر اساس قانون تشکیل وزارت ، این هویت واحد و یکپارچه سربازان گمنام امام زمان (عج) را در وزارت اطلاعات شکل می دهند.
امام براساس اشراف کامل اطلاعاتی و تحرکات داخلی و بالاخص تهدیدات خارجی و درک عمیق از آسیب های دنبال نام و نشان های تشکیلاتی این و آن و رقابت های کاذب و نیز تفرقه آفرین بین نیروهای انقلاب _ که بعضا هم از سوی عناصر نفوذی و وابسته به شرق و غرب دنبال می گردید _ و در مورد آنان در این پیام می فرمایند :" کس یا کسانی به واسطۀ عقده های بیهوده از این نگهبانان اسلام و حافظان کشور اسلامی خرده بگیرد" ؛ این اهم حاکمیتی را مورد عنایت ویژه قرار دادند.
"سربازان گمنام امام زمان (عج) " نه یک نام و عنوان بلکه یک راهبرد الهی _ولایی امام برای حفظ و تقویت وحدت کلمه بین تمامی نیروهای اطلاعاتی و امنیتی انقلاب اسلامی با هر سلیقه و نیز ایجاد کارآمدی ؛ وضع و اعلان عمومی شد و همچنانکه در تمام این سالها امام خامنه ای" نه یک کلمه بیشتر و نه یک کلمه کمتر " بکار برده اند ؛می بایست با بازخوانی و بازآفرینی در گام دوم انقلاب اسلامی مورد اهتمام ویژه قرار بگیرد.
از نظر امام (ره) : " بین سرباز گمنامی که قدرتهای مادی دنیا به آن فخر می فروشند و بین سربازان گمنامی که پروردۀ اسلام و مکتب توحید است، که ... انگیزۀ اینان خدا و طلب حق است." بلحاظ جهان بینی و ایدئولوژی تفاوت وجود دارد (مراجعه کنید به یادداشت جامعه اطلاعاتی توحیدی) ضمن اینکه همچنانکه امام در این پیام تصریح می کنند که :" این اعجاز جز به هدایت حق تعالی و عنایات خاصۀ ولی الله الاعظم ـ ارواحنا فداه ـ صورت نگرفته است." این راهبرد نیز خاستگاه و مختصات اصلی قدرت و اقتدار غیرمادی سربازان گمنام امام زمان (عج) را در برابر جامعه اطلاعاتی شیطان بزرگ تحت همکاری های انس و جنی را نشان می دهد.
بنابراین خدمت بعنوان سرباز گمنام امام زمان(عج) نه یک سربازی در یک پادگان و زندگی در سربازخانه؛ بلکه سربازی در مکتب امام زمان (عج) و زندگی عاشقانه توام با مجاهدت های خاموشی است که جز با سلاح ایمان و تقوی فردی و جمعی نمی توان به حقیقت کوثری آن دست یافت و سیراب از گمنامی آن شد.
انتهای پیام/
© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد