1405-03-28 14:55
75
0
97542
رئیس مجمع نمایندگان گلستان:

پروژه‌های آبی گلستان پیوست گردشگری داشته باشند

رئیس مجمع نمایندگان استان گلستان گفت: پروژه‌های آبی در علی‌آبادکتول باید ضمن توجه به تامین آب نسبت به ظرفیت‌های گردشگری این طرح‌ها اهتمام شود.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «گلستان ما»، رحمت‌الله نوروزی ظهر امروز در جلسه پیگیری پروژه‌های آبی قره‌سو و زرین‌گل، با اشاره به اهمیت راهبردی پروژه‌های آبی استان اظهار کرد: این پروژه‌ها نباید صرفاً از منظر تامین آب دیده شوند، بلکه لازم است در کنار کارکرد اصلی خود، پیوست گردشگری نیز داشته باشند تا بتوانند به موتور محرک توسعه منطقه تبدیل شوند.

 

وی با بیان اینکه بهره‌برداری درست از ظرفیت‌های آبی می‌تواند زمینه‌ساز رونق اقتصادی و اشتغال‌زایی در شهرستان‌های استان باشد، افزود: پروژه‌های قره‌سو و زرین‌گل علاوه بر نقش مهم در مدیریت منابع آب، ظرفیت قابل توجهی برای تبدیل شدن به مقاصد گردشگری دارند و باید برای استفاده بهینه از این فرصت‌ها برنامه‌ریزی شود.

رئیس مجمع نمایندگان استان گلستان همچنین با اشاره به لزوم هم‌افزایی میان نمایندگان، مسئولان اجرایی و دستگاه‌های مرتبط، تصریح کرد: توسعه استان زمانی محقق می‌شود که همه مدیران و مسئولان با همدلی و هماهنگی، برای حل مسائل اساسی مردم از جمله آب شرب، کشاورزی و زیرساخت‌های گردشگری پای کار باشند.

نوروزی خاطرنشان کرد: انتظار می‌رود دستگاه‌های مسئول در کنار پیشبرد فنی پروژه‌ها، نگاه آینده‌نگرانه به موضوع گردشگری داشته باشند تا این طرح‌ها علاوه بر رفع نیازهای آبی، به فرصتی برای شکوفایی اقتصادی منطقه نیز تبدیل شوند.

انتهای خبر/

نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط پایگاه خبری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.