1396-05-10 09:57
1036
0
42168
رئیس شورای حفظ حقوق بیت المال گلستان خبر داد:

خلیج گرگان دستور کار فوق العاده شورای حفظ بیت المال گلستان / خطر ریزگردها بیش از پیش گلستان را تهدید می کند

رئیس کل دادگستری گلستان گفت: اگر امروز برای نجات خلیج گرگان گامی برداشته نشود در آینده ای نه چندان دور ، در گلستان هم نفس کشیدن مانند استان های جنوب غربی کشور سخت خواهد شد و به همین دلیل پرونده این خلیج به صورت فوق العاده در دستور کار شورای حفظ بیت المال استان قرار گرفته است .

به گزارش گلستان ما ؛ هادی هاشمیان رئیس کل دادگستری گلستان که ریاست شورای حفظ حقوق بیت المال استان را نیز بر عهده دارد گفت: پایین رفتن سطح آب دریا و خشک شدن بخش های هایی از خلیج گرگان ، خطر ریزگردها بیش از پیش گلستان را تهدید می کند.

وی افزود: اگر امروز برای نجات خلیج گرگان گامی برداشته نشود در آینده ای نه چندان دور ، در گلستان هم نفس کشیدن مانند استان های جنوب غربی کشور سخت خواهد شد و به همین دلیل پرونده این خلیج به صورت فوق العاده در دستور کار شورای حفظ بیت المال استان قرار گرفته است .

 هاشمیان افزود: در جلسه شورای حفظ حقوق بیت المال استان که به زودی برگزار می شود همه دستگاه های متولی مانند محیط زیست ، منابع طبیعی و استانداری حضور دارند تا در این باره چاره اندیشی و برای اقدام در زمینه احیای این خلیج ، بسیج استانی شکل گیرد .

این مقام ارشد قضایی استان در ادامه سخنان خود گفت : با توجه به چالش جدی کمبود آب در گلستان ،  قضات ما در محاکم آرای زیادی برای پلمپ چاه های غیرمجاز صادر کرده اند .

هاشمیان افزود : در کنار دستگاه قضایی باید دستگاه های متولی به ویژه جهاد کشاورزی راهکارهای عملی مانند معرفی محصولاتی که نیاز آبی کمتر دارند و یا استفاده از آب های نامتعارف در آبیاری مزارع را در اختیار کشاورزان قرار دهند.

وی افزود: محیط زیست و منابع طبیعی میراث گرانبهایی از گذشتگان است و ما وظیفه داریم این میراث را برای آیندگان حفظ کنیم .

انتهای پیام/

نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.