1395-12-28 08:03
2493
0
36710
معوقات متراکم و مشکلات مضاعف ؛

پای درد دل کارگران معدن زغالسنگ آزادشهر / انگار مسئولین صدای ما را نمی‎شنوند

یکی از کارگران معدن زغالسنگ زمستان یورت غربی خبر داد: ایمنی معدن استاندارد کافی را ندارد و متاسفانه امروز یک کارگر بخاطر ریزش سنگ از ناحیه سر و کتف و گردن آسیب دید.

به گزارش گلستان ما به نقل از تیتر آزاد، یکی از کارگران معدن زغالسنگ زمستان یورت غربی واقع در جاده آزادشهر – شاهرود در خصوص وضعیت پرداخت حقوق این شرکت در گفتگو با خبرنگار ما اظهار کرد: با اینکه شغل معدنچیان جزء مشاغل سخت به حساب می آید اما حقوق ما ماهانه ۸۰۰ هزار تومان است و با احتساب مزایا و غیره به یک میلیون ۱۰۰ هزار تومان در ماه می رسد.

این کارگر معدن ادامه داد: متاسفانه شرکت زمستان یورت در پرداخت همین حقوق اندک نیز، ما را اذیت می کند. بدهی شرکت به کارگران خیلی زیاد شده است. از سال ۱۳۹۳ حقوق برج های ۱۰-۱۱-۱۲ به اضافه سنوات ما مانده است. شرکت می گوید سنوات را در آخر همکاری پرداخت خواهد کرد.

وی ادامه داد: در سال ۱۳۹۴ نیز از کل عیدی و پاداش فقط ۲۰۰ هزار تومان را پرداخت کرده اند ( سنوات نیز پرداخت نشده). عیدی و پاداش سال ۹۴ با احتساب قانون کار یک میلیون و ۴۲۴ هزار تومان بوده است.(البته باید بگویم کارگران این معدن در سال ۹۴ یک ماه را در اعتصاب بوده اند.)

معدنچی آزادشهری افزود: این شرکت در سال ۱۳۹۵ نیز ۴ ماه حقوق، به کارگران بدهکار است.( بعلاوه سنوات)

وی در پاسخ به سوال، وضعیت بیمه کارگران در این شرکت چگونه است؟، خاطرنشان کرد: تا سال ۱۳۹۳ که این شرکت پیمانکاری بود وضعیت بیمه خوب بود و به موقع پرداخت می شد اما از سال ۱۳۹۴ که این شرکت با مدیریت دولتی اداره می شود و طبق شنیده های ما ۷۰ درصد آن شخصی و ۳۰ درصد دولتی شده است حق بیمه ها درست ریخته نمی شود.

این کارگر زغالسنگ ادامه داد: در سال ۱۳۹۵ این شرکت ۵ ماه و ۱۲ روز حق بیمه پرداخت کرده است و در سال ۱۳۹۴ نیز بیمه ماه های دی، بهمن و اسفند پرداخت نشده است.

معدن کار آزادشهر در پاسخ به سوال ، ایمنی معدن چگونه است تصریح کرد: ایمنی معدن استاندارد کافی را ندارد و متاسفانه امروز یک کارگر بخاطر ریزش سنگ از ناحیه سر و کتف و گردن آسیب دید.

وی افزود: خوشبختانه این همکار ما آسیب جدی ندیده است اما مشکل آنجاست که این شرکت به تازگی کارگران را بصورت آزمایش بکار می گیرد. کارگران آزمایشی ۴ تا ۵ ماه باید کار کنند تا بعد از این مدت برای آنها بیمه ریخته شود و حقوق آنها با قانون کار پرداخت شود.

کارگر معدن زمستان یورت غربی ادامه داد: این کارگر مصدوم شده ۳ ماه است که مشغول به کار شده و هنوز برای او بیمه ای ریخته نشده است و ۲۵ اسفند که ما حقوق برج ۸ را گرفتیم او برای یک ماه خود ۲۰۰ هزار تومان حقوق دریافت کرد .

وی در پایان با خنده ی تلخی اعلام کرد: بطور معمول به کارگران معدن زغالسنگ باید شیر داده شود اما متاسفانه ما هنوز یک قطره شیر هم از این شرکت دریافت نکرده ایم. مشکلات ما زیاد است و ما بارها گفته ایم اما انگار مسئولین صدای ما را نمی شنوند.

تیتر آزاد از مسئولین استانی درخواست دارد که به وضعیت حقوقی و بیمه ای این کارگران سخت کوشش رسیدگی کند و از بکارگیری افراد محتاج بصورت برده آزمایشی جلوگیری نمایند .

انتهای پیام/

نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.