1404-05-26 12:40
55
0
95030
معاون بیمه و خدمات سلامت اداره کل بیمه سلامت گلستان خبر داد:

137 نوع بیماری صعب‌العلاج تحت پوشش بیمه سلامت

معاون بیمه و خدمات سلامت اداره کل بیمه سلامت گلستان گفت: ۱۳۷ نوع بیماری صعب‌العلاج تحت پوشش بیمه سلامت قرار دارند.

به گزارش خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «گلستان ما»؛ علیرضا صحرایی ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه استان گلستان اظهار کرد: پوشش آحاد مردمی که فاقد بیمه درمانی هستند، یکی از ماموریت‌های اصلی ما به شمار می‌رود و بر اساس دهک‌بندی وزارت دفاع اقدام می‌کنیم، بیمه صندوق ایرانیان برای پنج دهک نخست جامعه رایگان است و از دهک ۶ به بعد، متناسب با دهک، حق بیمه دریافت می‌شود.

معاون بیمه و خدمات سلامت اداره کل بیمه سلامت گلستان ادامه داد: با وجود کمبود منابعی که با آن روبه‌رو هستیم، تلاش کرده‌ایم مراکز طرف قرارداد با بیمه سلامت را در استان افزایش دهیم، هدف‌گذاری ما این است که در پایان برنامه هفتم، هیچ موسسه‌ای وجود نداشته باشد که در زمان مراجعه بیمه‌گذار، آن موسسه و مرکز فاقد قرارداد با بیمه سلامت باشد.

صحرایی یادآور شد: تعامل خوبی نیز با معاونت درمان و علوم پزشکی استان داریم و این همراهی باعث می‌شود که در انعقاد قرارداد با پزشکان، موفق عمل کنیم.

وی ابراز داشت: هزینه درمان و توانبخشی برای معلولانی که از سازمان بهزیستی معرفی می‌شوند، تحت پوشش صندوق سایر افراد بیمه سلامت قرار می‌گیرند و می‌توانند از مزایای آن استفاده کنند، ما ۷۰ درصد تعرفه بخش خصوصی را برای معلولان تحت پوشش قرار دادیم.

معاون بیمه و خدمات سلامت اداره کل بیمه سلامت گلستان ابراز داشت: در مورد صندوق بیماران خاص و صعب‌العلاج نیز باید بگویم که ۱۳۷ نوع بیماری صعب‌العلاج تحت پوشش بیمه سلامت قرار دارد که هزینه درمان آن‌ها رایگان است، در بخش دارو، ۷۰ درصد هزینه برای این بیماران توسط بیمه سلامت پرداخت می‌شود و گاهی برای برخی بیماری‌ها این رقم به ۹۵ درصد نیز می‌رسد.

معاون بیمه و خدمات سلامت اداره کل بیمه سلامت گلستان متذکر شد: در حوزه جوانی جمعیت، همه مادران باردار تا زمان شیردهی و فرزندان آن‌ها تا پنج سالگی تحت پوشش دائمی بیمه سلامت قرار می‌گیرند، در بخش ناباروری نیز ۹۰ درصد هزینه درمان را پرداخت می‌کنیم و در بخش خصوصی نیز ۷۰ درصد هزینه‌های آن را متقبل می‌شویم.

صحرایی خاطرنشان کرد: لازم به ذکر است که افراد مجهول‌الهویه نیز تحت پوشش بیمه سلامت قرار می‌گیرند.

وی گفت: سامانه ۱۶۶۶ را به عنوان پل ارتباطی ما با مردم معرفی می‌کنم که از طریق آن می‌توانند با مدیران بیمه سلامت ارتباط برقرار کنند.

انتهای خبر/

 

 

نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.