مدیرکل کمیته امداد استان گلستان از برگزاری جشنواره ی ملی «صنایع روستا دوست» برای ثبت تولیدات و محصولات فناورانه، نوآورانه و اختراعات مخترعان در سایت کمیته امداد خبر داد.
به گزارش گلستان ما، عیسی بابایی،مدیرکل کمیته امداد استان گلستان گفت: جشنواره صنایع روستا دوست با هدف افزایش بهره وری و درآمد اشتغال روستایی در بخشهای مختلف تولیدات روستایی از جمله کشاورزی، دامپروری، صنایع دستی، فناوری اطلاعات و نیز حمایت از مخترعان، صاحبان ایدههای صنعتی نوآورانه، شرکتهای دانش بنیان و سایر فعالان این عرصه ، برای تقویت اشتغالزایی و جهش تولید در روستاها و مناطق محروم برگزار می شود.
وی با اشاره به اینکه عمده ی فعالیتها و برنامههای اشتغال کمیته امداد در مناطق روستایی اجرا میشود،افزود: طرح «صنایع روستا دوست» از مفاهیم ابتکاری این نهاد است که به تازگی مد نظر قرار گرفته است، و شامل صنایع نوآورانه بوده که عنصر خلاقیت در آن ها موج میزند؛ منظور از اجرای این طرح،صنایعی است که در مقیاس کوچک،در روستاها به صرفه و دارای فنآوری ساده (و قابل پشتیبانی در روستا) بوده و خیلی پیچیده نباشد.
مدیرکل کمیته امداد استان گلستان با بیان اینکه برخی از این صنایع در حد اختراع هستند و برخی نیز در مرحله ایده، و یا ثبت اختراع قرار دارند؛ تصریح کرد:از مخترعان نیز دعوت میکنیم تا محصولات و اختراعات خود را از تاریخ ۶ مرداد تا ۲۵ مهر ماه سال جاری در سایت کمیته امداد به آدرس WWW.EMDAD.IR به ثبت برسانند.
وی افزود: برخی از این افراد که دارای ایده هستند اما نیاز به پشتیبانی دارند، میتوانند در سامانه ثبت نام کنند؛ چراکه طرحهای آنها نیز مورد حمایت ما قرار خواهد گرفت تا بتوانیم رونق تولید را به روستاها ببریم.
بابایی خاطرنشان کرد: منتخبان طرحهای به ثبت رسیده در سامانه کمیته امداد، در نمایشگاه صنایع روستا دوست که در مهرماه برگزار میشود، به نمایش گذاشته و محصولات آن به شرکتهای مختلف عرضه خواهد شد.
مدیرکل کمیته امداد استان گلستان گفت: از مزایای مشارکت در این طرح، اهدای جوایز نقدی به سه طرح برتر،نمایش محصولات در نمایشگاه بین المللی،معرفی محصولات به بازارهای هدف،ارائه تسهیلات قرض الحسنه برای طرح های منتخب و سرمایه گذاری توسط این نهاد می باشد.
وی گفت: ما افراد مخترع را رها نخواهیم کرد و بین ۳ تا ۵ سال همراه آنها هستیم، همچنین در سال جاری در حوزه فضای مجازی اقداماتی در حوزه آموزش کسب و کار نیز صورت گرفته است.
بابایی ادامه داد: این طرح از طریق مکاتبه ریاست کمیته امداد با وزارتخانهها و دستگاههای اجرایی ذیربط در سطح ملی و همچنین در سطح دستگاههای مختلف حاکمیتی، اجرایی و خصوصی (اعم از استانداری و فرمانداریها،بخشداری ها، دهیاری ها ، وادارات اجرایی، دانشگاهها، پارکهای علم و فناوری، شرکتهای دانش بنیان، مراکز علمی، صنعتی و کشاورزی و ...) اطلاع رسانی شده است.
وی تصریح کرد: هدف اجرای این طرح ،گامی در راستای جهش تولیدات روستایی و ورود اقتصاد دانشبنیان به روستاها است تا بحث اشتغال در روستاها رونق بگیرد.
انتهای پیام/
© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد