1405-05-06 09:03
117
0
97816
مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان گلستان:

بیش از ۶ هزار زائر با ناوگان اتوبوس‌رانی جابجا شدند

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان گلستان در گزارشی از وضعیت عملیات اربعین در این استان، از آمارهای رو به رشد اعزام زائران و همکاری‌های گسترده میان دستگاه‌های اجرایی خبر داد و گفت: بیش از ۶ هزار زائر با ناوگان اتوبوس‌رانی جابجا شدند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «گلستان ما»، عادل مصدقی در خصوص وضعیت آمارهای اعزام و جابجایی زائران به کربلای معلی اظهار کرد: در بررسی آماری اخیر، بیش از ۱۲ هزار درخواست برای استفاده از حمل‌ونقل عمومی ثبت شده است که تا شب گذشته، بیش از ۶ هزار زائر از استان گلستان با استفاده از ناوگان اتوبوس‌رانی به سمت مرزهایی از جمله مهران، اعزام شده‌اند.

وی افزود: با توجه به بازه زمانی انتخاب شده توسط زائرین (از ۳۱ تیر تا ۷ مرداد)، تاکنون بیش از ۲۰۰ سفر موفق توسط ناوگان انجام شده و فرآیند پیش‌فروش در سایت‌های مربوطه همچنان با موفقیت عملیاتی است.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان گلستان خاطرنشان کرد: با وجود گرمای بالای ۵۰ درجه در استان ایلام و مرز مهران، تیم‌های اعزامی ما به عنوان خادمان زائران امام حسین(ع)، شبانه‌روز در حال خدمت‌رسانی هستند.

مصدقی ابراز کرد: گروه اول شامل ۱۱ نفر از نیروهای عملیاتی از هفته گذشته در پایانه «برکت» مهران مستقر شده‌اند و جهت تقویت نیروها و پوشش کامل شیفت‌ها، گروه‌های کمکی جدید (شامل گروه‌های ۵ نفره) نیز در حال اعزام هستند همچنین از دیروز، سکوی اختصاصی استان گلستان در پایانه برکت مهران جهت تسهیل در بازگشت زائران، رسماً بازگشایی شده است.

وی در تشریح وظایف کمیته حمل‌ونقل و سوخت اربعین استان که تحت مدیریت اداره کل راهداری و با همکاری شرکت ملی تأمین امنیت شهرداری‌ها و شهرداری گرگان و گنبدکاووس فعالیت می‌کند، گفت: این تیم دو وظیفه اصلی بر عهده دارد؛ نخست تأمین ایمنی در استان ایلام و محورهای منتهی به مرز و دوم مدیریت عملیات در پایانه مرزی تحت نظر قرارگاه مرکزی کشور را برعهده دارد.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان گلستان همچنین از برگزاری ششمین جلسه کمیته حمل‌ونقل و سوخت در محل اداره شهرستان گنبدکاووس خبر داد و افزود: «پس از این جلسه، با حضور معاون فرماندار، نمایندگان مجلس و شهردار گنبدکاووس، بازدید میدانی از مناطق شرق استان انجام شد.  

مصدقی ادامه داد: در این بازدید، تمامی دغدغه‌های حوزه حمل‌ونقل بررسی و رفع شد تا زائران گلستانی بدون هیچ‌گونه مشکلی و با آرامش کامل به مسیر خود ادامه دهند.

وی در پایان ضمن قدردانی از تمامی مالکان ناوگان و سرمایه‌گذارانی که در این شرایط سخت، تجهیزات خود را در اختیار زائران قرار دادند، بر تداوم گزارش‌دهی شبانه‌روزی تیم‌های اعزامی تأکید کرد.

خبرنگار: سمیرا رجبی

انتهای پیام/

نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط پایگاه خبری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.