1401-01-28 17:52
619
0
79598

تشکل پرونده برای ۵۹ واحد صنفی کلاله/ کد qr، پای سه کسبه کلاله را به تعزیرات حکومتی کشاند

علی عبداللهی گفت: طرح تشدیدنظارت ایام پایان سال و نوروز ۱۴۰۱ که با محوریت نظارت برصنوف مرتبط طرح، با بیش از ۷۵۰ مورد بازدید و ۵۹ مورد پرونده تخلفاتی به ارزش ۲۰۵/۰۰۰/۰۰۰ریال به پایان رسید.

به گزارش گلستان ما؛ علیرضا عبداللهی مسئول بازرسی اصناف شهرستان کلاله در گفتگو با خبرنگار ما،ضمن تبریک فرارسیدن ماه مبارک رمضان و آرزوی قبولی طاعات وعبادات در این ایام، گفت: طرح تشدیدنظارت ایام پایان سال و نوروز ۱۴۰۱ که با محوریت نظارت برصنوف مرتبط طرح، با بیش از ۷۵۰ مورد بازدید و ۵۹ مورد پرونده تخلفاتی به ارزش  ۲۰۵/۰۰۰/۰۰۰ریال به پایان رسید.

وی افزود:با توجه به فرارسیدن ماه مبارک رمضان و افزایش تقاضا برای اقلام لبنی،پروتئینی،برنج،روغن،قند وشکر؛میوه،شیرینی های پرمصرف و مرسوم،بازرسی اصناف شهرستان همزمان با سراسر استان طرح نظارت بازرسی ویژه ایام را از ۱۳ فروردین لغایت ۱۴اردیبهشت به مدت یکماه آغاز کرده است.

عبداللهی با اشاره به برنامه ریزی صورت گرفته در اجرای نظارت بر بازار ویژه ایام ماه رمضان گفت:تیم های گشت بازرسی این واحد، روزانه در دو نوبت صبح و بعد از ظهر فعال بوده و همچنین به  برگزاری گشت های مشترک بهمراه اداره صمت،اماکن انتظامی،جهادکشاورزی و مرکز بهداشت از واحدهای صنفی از جمله خواروبارفروشان،مواد پروتئینی،رستوران،کافی شاپ، کبابی،اغذیه فروشان،خبازان وصنوف مرتبط دیگر اقدام می کند.
وی با اشاره به برگزاری گشتهای مشترک با اماکن انتظامی افزود: این انتظار از متصدیان واحدهای صنفی است تا به منظور حفظ حرمت ماه مبارک رمضان و روزه داران گرامی،از هرگونه تظاهر به روزه خواری در ملاء عام ،پوشش نامتعارف و.‌‌..در واحدهای صنفی و اماکن عمومی خودداری شود و رعایت موازین شرعی و حفظ شئونات اسلامی مورد تاکید بوده و بدیهی است مسئولیت عدم رعایت موارد یاد شده متوجه متصدیان واحدهای اقامتی و پذیرایی مربوطه می باشد.
وی در ادامه افزود: فروش زولبیا و بامیه فقط در واحدهای صنفی قنادان مجاز بوده و فروش آن در صنوف خواربار فروشی و  صنوف دیگر ممنوع است و درصورت مشاهده توسط بازرسان بهداشت برخورد قانونی صورت خواهد گرفت.
مسئول بازرسی اصناف با اشاره به الزام دریافت و نصب کد QR code در واحدصنفی توسط دارندگان پروانه کسب افزود: تمامی متصدیان واحدهای صنفی شهرستان پس از تزریق واکسن کرونا ملزم به ثبت نام در سامانه asnaf.moi.ir ویا سامانه امید جهت دریافت کد QR Codeصنفی هستند و در این راستا، متاسفانه علیرغم تاکیدات ستاد ملی مدیریت کرونا و اطلاع رسانی اتاق اصناف و اتحادیه های زیرمجموعه وتذکرات کتبی بازرسی اصناف ،بسیاری از واحدهای صنفی شهرستان اقدام به ثبت نام و دریافت کد کیوآرQR و نصب در محل واحدصنفی نکرده اند.
عبداللهی در ادامه گفت: لازم بذکر است کدQR code صنفی با کدQR code  بهداشت که در سال قبل توسط متصدیان واحدصنفی دریافت شده متفاوت می باشد و فاقدین پروانه کسب نیز با ورود به سامانه salamat.gov.ir می توانند اقدام به ثبت نام و اخذ کُد مذکور نمایند.

وی افزود: مطابق با دستورالعمل ،نظارت اتحادیه ها وبازرسی اصناف در مورد کدQR code صنفی در سه مرحله شامل مرحله اول: اخطار کتبی،مرحله دوم:مسدود کردن پوز بانکی به مدت دو هفته و مرحله سوم پلمب واحدصنفی به مدت ۳۰ روز خواهد بود که در این خصوص تاکنون ۳ واحدصنفی بدلیل عدم رعایت الزامات کد  QR پرونده مربوطه تشکیل و جهت صدور رای به اداره تعزیرات حکومتی معرفی شدند.

مسئول بازرسی اصناف در پایان گفت: از همشهریان خواهشمند است که در صورت مشاهده هرگونه تخلف اعم از عدم درج قیمت، عدم صدور فاکتور برای مشتری در صورت درخواست،گرانفروشی،کم فروشی، تقلب در کسب،احتکار، عدم رعایت دستورالعملهای بهداشتی توسط متصدی واحدصنفی با شماره تلفن ۲۰۰۸۳-۳۵۴ رسیدگی به شکایات واحد بازرسی اصناف تماس گرفته تا در اسرع وقت رسیدگی  شود.

انتهای پیام/
 

نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.