1402-02-22 12:43
549
0
84940
تحقق یک آروزی دیرینه؛

خانواده‌های شهدا و ایثارگران گلستان به عتبات عالیات اعزام می‌شوند

سرپرست بنیاد شهید و امور ایثارگران گلستان از تفاهم‌نامه اعزام خانواده‌های شهدا و ایثارگران به عتبات خبر داد و این اتفاق را تحقق آروزی دیرینه برشمرد.

به گزارش گلستان ما، محمدعلی طالع‌زاری از انعقاد تفاهم‌نامه اعزام خانواده‌های شهدا و ایثارگران به عتبات عالیات در گلستان خبر داد و اظهار کرد: این تفاهم با حضور نماینده بانک دی و شرکت مسافرتی هوایی جهانگردی شاهدان کوثر در راستای اجرای دستور معاون رئیس‌جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران مبنی بر اعزام خانواده معظم شهدا و ایثارگران به عتبات مقدسه انعقاد شد.

وی افزود: افراد مشمول این طرح، شامل؛ پدر، مادر، فرزند، همسر شهید، جانباز و همسر جانباز می‌شوند که هر کدام از این افراد می‌توانند سه نفر همراه با خودشان ببرند.

سرپرست بنیاد شهید و امور ایثارگران گلستان بیان کرد: برای سفرهای هوایی تا سقف ۳۲ میلیون تومان «هر نفر ۸ میلیون تومان» و سفرهای زمینی تا سقف ۱۶ میلیون تومان «هر نفر ۴ میلیون تومان» پرداخت می‌شود.

طالع‌زاری با اشاره به اینکه یک میلیون تومان نیز هدیه بنیاد شهید به هر سرپرست خانواده اعزامی پرداخت می‌شود، گفت: ثبت‌نام و اعزام این کاروان‌ها در قالب کاروان‌های حج و با مجوز حج و زیارت در دفاتر سازمان حج و زیارت استان‌ها انجام می‌شود.

انتهای پیام

نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.