1404-06-12 09:40
51
0
95145
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی گلستان:

رسانه‌ها مقابل امپراتوری دروغ بایستند

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی گلستان با انتقاد شدید از امپراتوری رسانه‌ای دشمن، از اصحاب رسانه استان خواست تا با اطلاع‌رسانی صحیح، در مقابل تحریف و دروغ‌پراکنی‌ها بایستند و با تمرکز بر اخبار امیدبخش و وحدت‌آفرین، به تقویت انسجام ملی کمک کنند.

به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «گلستان ما»؛ حجت‌الاسلام محمدزمان قربانی صبح امروز در جلسه هم‌اندیشی ریاست شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی با اصحاب رسانه استان گلستان با اشاره به اتفاقات یک سال اخیر، تصریح کرد که دشمن با تنظیم و تحریف خبر و اولویت‌دهی به مسائل کم‌اهمیت در مقابل وقایع مهم مانند غزه و اربعین، به دنبال ناامید کردن مردم و القای ناکارآمدی نظام اسلامی است.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی گلستان با اشاره به تناقضات رسانه‌ای دشمن، گفت: همان امپراتوری رسانه‌ای که به ایرانی‌ها می‌گوید پولتان صرف غزه می‌شود و به فلسطینی‌ها می‌گوید ایران شما را رها کرده، و یا با سوءاستفاده از اخبار سیل در ایران و اروپا، به تحریف واقعیت‌ها می‌پردازد، ما را به دروغ جنگ‌طلب معرفی می‌کند.

قربانی تاکید کرد: ما جنگ‌طلب نیستیم، بلکه اهل مقاومتیم. مقاومت رقیب عقلانیت و صلح نیست، بلکه منطقی معقول برای ایستادگی در برابر زورگویان و بستری برای صلح پایدار است. او به سخنان اخیر وزیر جنگ آمریکا مبنی بر لزوم آمادگی برای جنگ برای کسانی که آرزوی صلح دارند، اشاره کرد و این را نشانه‌ای از پارادوکس‌های دشمن دانست.

وی رسانه‌ها را به اولویت‌بندی اخبار با هدف افزایش روحیه امید و اتحاد مقدس در مردم فراخواند و گفت: در هفته دولت شاهد خبرهای خوشی بودیم و حضور مدیرکل کمیته امداد کشور در استان گلستان نمونه‌ای از این رویدادهاست که باید اطلاع‌رسانی شود.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی گلستان با یادآوری دوران دفاع مقدس و نقش اراده مردم در عقب‌نشینی دنیای کفر، افزود: ما در آستانه هفته وحدت قرار داریم که امسال با پانزدهمین سالگرد میلاد پیامبر گرامی اسلام و امام جعفر صادق (ع) همزمان شده است. شعار محوری هفته وحدت امسال در پرتو عشق به احمد، اتحاد ملت، وحدت امت است.

انتهای خبر/

نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.