1402-05-19 13:53
1043
0
86034
رئیس مرکز بهداشت گرگان خبر داد:

روند رو به رشد جمعیت در گرگان

رئیس مرکز بهداشت گرگان گفت: رشد جمعیت ما با توجه به هشدارهای حکیمانه رهبر انقلاب اسلامی عنوان شد در سال 1400 رشد 0.8 داشته و در سال 1401 این عدد به 0.94 رسیده است.

زارع با حضور در تحریریه گلستان ما با خبرنگاران این مجموعه دیدار و گفتگو کرد، در این دیدار رئیس مرکز بهداشت گرگان گفت: با توجه به فرمایش حکیمانه مقام معظم رهبری همه دستگاه ها تاکید فرمودند نسبت به معقوله جمعیت حساس باشند و سیاست ها و اقدامات که نسبت به جوانی جمعیت می‌شود را به صورت جدی پیگیری کنند.

رئیس مرکز بهداشت گرگان  ادامه داد: باروری کلی انتظار داریم 2.5 باشیم ولی در شهر گرگان باروری کلی ما 1.6 است و بسیار پایین است و این موضوع خطرات پیری جمعیت ما را تهدید می کند و اگر ما نسبت به این مهم بی تفاوت باشیم در آینده نزدیک با پیری جمعیت رو به رو می شویم و اگر از این فرصت استفاده کنیم تهدید هایی زیادی رو به رو ی ما است.

زارع خاطرنشان کرد: رشد جمعیت ما با توجه به هشدارهای حکیمانه رهبر انقلاب اسلامی عنوان شد در سال 1400 رشد 0.8 داشته و در سال 1401 این عدد به 0.94 رسیده است و رشد خوبی است و اگر این رشد انتظار داشته باشد به حد انتظار خواهیم رسید و باروری کلی ما در سال 1402 به 2.5 درصد نزدیک شود تا از این تله جمعیتی نجات یابیم.

وی افزود: تله جمعیتی فرصتی باقی مانده برای عزیزان  دهه شصتی ها است که در مدت 5 تا 6 سال نسبت به بارداری و فرزندآوری می توانند اقدام کنند و تا این زمان فرصت دارد و درخواست ما از این گروه این است که از این فرصت استفاده کنند و از خطرات تک فرزندی و دو فرزندی خود را نجات دهند.

این مقام مسئول تاکید کرد:  تک فرزندی عوارض جدی دارد و خطرات جدی دارد و  کاهش جمعیت و فرزندان زیر سه تا چهار نفر  مشکلات جدی دارد و چالش های اجتماعی را برای فرزندان به وجود می آورد و آنها را از رشد اجتماعی دور می کند و با برنامه ریزی از این فرصت استفاده شود و جوانی جمعیت و نیروی مولد نیروی کار را افزایش دهد.

وی یادآور شد: جمعیت 15 تا زیر 60 سال به عنوان نیروی سربار یاد می شود و باید تلاش کنیم که این جمعیت را افزایش دهیم.

انتهای خبر/4202

 

نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.