1402-03-25 14:29
384
0
85379
مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر

مستمری‌بگیران صندوق گلستان بیمه تکمیلی می‌شوند

مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر  گفت: مستمری بگیران صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر گلستان بیمه تکمیلی می‌شوند.

به گزارش گلستان ما، بیت‌اله برقراری در گفتگو با خبرنگاران اظهار کرد: جامعه هدف ما در  سراسر کشور حدود ۳۰ میلیون نفر است و  این جامعه هدف بزرگی است.

مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر ادامه داد: این آمار ناخالص است و خالص جمعیت هدف ما ۱۰ میلیون نفر برآورد می‌شود چرا که  افراد از سن ۱۸ تا ۵۰ سالگی می‌توانیم تحت پوشش بیمه قرار دهیم.

برقراری ابراز داشت: حق بیمه برای جامعه هدف ۵ درصد  است و ۱۰ درصد از سوق  دولت پرداخت می‌شود و دو میلیون و ۶۰۰ هزار نفر عضو صندوق شدند و قبلا آهنگ رشد جذب کند بوده و با استقرار دولت سیزدهم رشد بیشتری به خود گرفته است.

وی افزود: بیش از ۵۵۰ هزار نفر بیمه شده با روش های جدید و اهتمام حمایت دولت سیزدهم جذب شده است.

این مقام مسئول تاکید کرد: هدف قانون گذار این بود که با ایجاد این صندوق  کشاورزان و روستائیان را بیمه کنیم و کشاورزان مولد هستند و امنیت غذایی کشور را تامین می‌کنند.

برقراری بیان کرد: اگر می‌خواهیم در راستای عدالت اجتماعی قدم برداریم یکی از کارهای آن توسعه این صندوق است.

وی گفت: ۳۶۴ هزار نفر در گلستان جامعه هدف صندوق هستند و ۷۶ هزار نفر تحت پوشش قرار گرفته و تصویب و تاکید شده که بتوانیم این تعداد را  با خمکاری برمانداران   بخشداران   کارگزارام بیشتر کنیم.

این مقام مسئول ابراز داشت: یکی از مصوبات سفر این بوده که برای مستمری بگیران تحت پوشش بمیه تکمیلی قرار دهیم و همه مستمری بگیران تحت پوشش بمیه تکمیلی گلستان می‌شوند.

برقراری یادآور شد: در حوزه سرمایه گذاری اولویت سرمایه گذاری را بررسی کردیم و مواردی که در نظر گرفته شده بود در کارگروه اقتصادی ظرفیت های استان با ویژه صنایع تکمیلی داشته باشیم تا بتوانیم سرمایه گذاری مفیدی داشته باشیم.

انتهای خبر/

نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.