عضو هیات علمی دانشگاه گلستان گفت: دانشجویان در مصاف تمدنی با غرب بهویژه با راهبردهای مداخلهجویانه آمریکا قرار گرفته و نقش تاریخی و آیندهساز خود را به شایستگی ایفا میکنند.
مصیب عباسی در گفتگو با خبرنگار سرویس اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «گلستان ما» با اشاره بهروز دانشجو گفت: در ۱۶ آذر سال ۱۳۳۲ دانشگاه تهران، میدان جنبش و پویایی و نقشآفرینی دانشجویان بود، در این روز رژیم پهلوی با اشتباه راهبردی و برای تأمین امنیت بهمنظور حضور نیکسون معاون رئیسجمهور وقت آمریکا در دانشگاه تهران، به سمت دانشجویان دانشکده فنی و مهندسی هجوم برد وبا شلیک گلوله بهسوی دانشجویان سه نفر از آنها را به شهادت رساند.
عضو هیات علمی دانشگاه گلستان ادامه داد: شهیدان مهدی شریعت رضوی، مصطفی بزرگنیا و احمد قندچی با عنوان «سه قطره خون» در تاریخ جنبش دانشجوی سنگ بنای مبارزه با سیاستهای استکباری آمریکا و انگلیس در ایران را بنا نهادند و از آن روز تاکنون دانشجویان در مصاف تمدنی با غرب بهویژه با راهبردهای مداخلهجویانه آمریکا قرار گرفته و نقش تاریخی و آیندهساز خود را به شایستگی ایفا میکنند.
عباسی بیان کرد: از ۱۶ آذر سال ۳۲ تا این زمان، دانشجویان در پیشرفت و تعالی ایران نقش ممتاز داشتند، جنبش دانشجویی در دهه ۴۰ با شناخت جریانهای فکری و سیاسی لیبرالی و مارکسیستی و التقاطی و تحلیل دقیق موقعیت ایران و عملکرد نظام پهلوی با نهضت اسلامی به رهبری امام خمینی (ره) همسویی نشان داد و رسالت اجتماعی و اعتقادی خود را در تبیین و تشریح این نهضت تعریف کرد.
وی یادآور شد: جنبش دانشجویی در دههای ۴۰ و ۵۰ تلاش کرد که جامعه دانشجویان و نخبگان دانشگاهی در ورطه لیبرالیسم و مارکسیسم گرفتار نگردد و دانشجویان مؤمن و معتقد همگام با مردم در اعتراضات فراگیر علیه رژیم پهلوی در خیابان آمده و با صبح پیروزی در ۲۲ بهمن ۱۳۵۷ در مدار مبارزه جهاد علیه استبداد و استکبار قرار داشتند و پشتیبان انقلاب اسلامی بودند.
عضو هیات علمی دانشگاه گلستان یادآور شد: بزرگان جنبش دانشجویی، تبیین شعار «استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی» را برای دانشجویان و مردم وظیفه اولیه و انقلابی خود دانستند و در این طریق شبانهروز در میدان تبلیغ و تشریح و تبیین حضور داشتند.
عباسی تأکید کرد: دانشجویان آگاه و فهیم و دانا، نقش خود را در تأسیس نظام جمهوری اسلامی، تشریح اصل ولایتفقیه و گفتمان انقلاب اسلامی از سال ۵۷ به بعد بسیار عالی ایفا کردند و هر یک از دانشجویان، رسانه و شبکه مهمی برای انقلاب اسلامی و جمهوری اسلامی شدند.
وی افزود: دانشجویان هوشیار و پیرو خط امام (ره) با تسخیر لانه جاسوسی، قدرت تمدنساز خود را به رخ غرب نشاندند و راهبرد نوینی را در مصاف با سیاستهای آمریکا بر پایه اندیشه حضرت امام (ره) طراحی کردند.
عضو هیات علمی دانشگاه گلستان متذکر شد: دانشجویان متخصص و متعهد در دوره دفاع مقدس حضور مستمر در تمامی جبهههای جنگ داشته و شهدای زیادی را برای رهایی ایران از اشغال صدامیان دادند، سه قطره خون ۱۶ آذر سال ۳۲ با خون شهدای دانشجویان در دوره جنگ و پس از آن، قوامبخش نهضت اسلامی و جمهوری اسلامی شد.
عباسی یادآور شد: دانشجویان آیندهنگر و هوشمند برای پیشرفت و تعالی ایران پس از پایان جنگ راهبرد توسعه علم و فناوری را بر پایه اندیشه امام (ره) و مقام معظم رهبری قرار داده در این عرصه، دستاوردهای مهمی را در ابعاد مختلف و ساحت تمدنی به دست آوردند و قدرت بازدارندگی ایران یکی از این دستاوردهاست .
وی ابراز داشت: نهضت پیشرفت علم و فناوری بهعنوان پیشران توسعه همهجانبه کشور راهبرد دانشجو و دانشگاه شد و اکنون ایران بر پایه این نهضت علیرغم وجود مشکلات زیاد به سمت قله تمدن نوین اسلامی در حرکت است .
عضو هیات علمی دانشگاه گلستان گفت: دانشجویان روشنضمیر و معتقد به پیشرفت و تعالی ایران در عرصه فرهنگ و سبک زندگی و عینیت یافتن اهداف فرهنگی و اسلامی انقلاب در محیط ملی و بینالمللی، سخت مشغول فعالیتاند و در عرصه تقابل فرهنگی و پاسداری از هویت و کیان و عفت و عزت سبک زندگی ایرانی و اسلامی در فضای مجازی و واقعی، با خلق ابتکارات و دستیابی به دانش فن روز رسالت تاریخی خویش را از نسلی به نسل دیگر انتقال میدهند .
عباسی خاطرنشان کرد: دانشجویان امروز با دسترسی سریع به اطلاعات و دادههای علمی قلم نقد را در دست گرفته و بامطالعه گذشته و چله اول انقلاب، تلاش دارد در گام دوم انقلاب اسلامی، باقدرت دانش و فناوری و ارائه شیوههای نوین و ادبیات بدیع از تمدن نوین اسلامی دفاع منطقی و تأثیرگذار داشته باشد و در نقد عملکرد دولتها و مسئولان در قوای حاکمه مستند به دادههای علمی و روشهای نوین، انقلاب اسلامی را از کنارههای دره فلاکت و انحراف و افراطوتفریط نجات دهد همینطور نقش خود را در حراست از دانشگاه بر پایه سند دانشگاه اسلامی به شایستگی عملیاتی سازد.
وی بیان کرد: امروز رسالت ملت عزیز ایران بهویژه دانشجویان در این است که با شناخت عمیق از هویت ملی و تمرکز بر همبستگی اجتماعی و ترسیم نقشه راه اثربخش برای استمرار سبک زندگی ایرانی و اسلامی پرهیز از ذوبشدن در دیگر سبکها، بستر شکست دشمنان انقلاب اسلامی را در جنگشناختی و ترکیبی به وجود آورند.
انتهای خبر/
© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد