شهید «محمدحسن غفاری» در بخشی از وصیتنامه خود میگوید: پیروی از ولایتفقیه و وحدت را رمز بقای شرافت اسلامی و انسانی میدانیم.
به گزارش خبرنگار سرویس فرهنگی پایگاه خبری و تحلیلی «گلستان ما»، سردار شهید «محمدحسن غفاری» در سال ۱۳۴۰ در خانواده متوسط و مذهبی چشم به جهان گشود. دوران کودکی خود را در سایه تعلیمات و کوششهای پیگیر خانوادهاش پشت سر گذاشت و سپس برای کسب علم روانه مدرسه شد. در همین اوایل بود که از نعمت و الطاف پدرانه محروم شد و بدین ترتیب بار سنگین زندگی و تربیت فرزندان به دوش مادر دلسوز قرار گرفت. مادر با حقوق کم، اما باعزت و آبرو زندگی را بهپیش میبرد. وقتی وارد مقطع دبیرستان شد، نهضت مقدس انقلاب اسلامی به رهبری امام خمینی آغاز شد.
بر اساس درک و آگاهی خاصی که از حرکت مقدس انقلاب داشت در جریان نهضت به طور فعال شرکت میکرد و پس از پیروزی انقلاب، وی جزء اولین افرادی بود که به تشکیل بسیج مستضعفین در محله خود همت گماشت و جزء اولین گروههای اعزام بسیج برای آموزش نظامی بود.
شهید غفاری پس از پایان دوره آموزشی به اعتقاد آموختههای خود به نیروهای بسیجی ملحق شد. ایشان در شکلدادن به بسیج نقش عمدهای داشت. وی علاوه بر فعالیتهای اجتماعی از مطالعات مذهبی برای ارتقا سطح آگاهی خود غافل نبود. شهید محمدحسن دیپلم خود را در رشته بازرگانی با موفقیت کسب کرد و در زمان فعالیتهای مسلحانه منافقین وابسته به استکبار با آگاهی و بینش خاص خود، برادران پایگاه و سایر افراد حزب الهی را برای دستگیری و افشا منافقین بسیج کرد و در این زمینه شجاعتهای چشمگیری از وی مشاهده میشد که روح ناآرام وی در طلب کمال لحظهای آرام نداشت.
وی برای رسیدن به اهداف مقدس خود وارد سپاه پاسداران انقلاب اسلامی منطقه شد و در بدو ورود پس از یک دوره آموزشی وارد طرح و عملیات سپاه شد. محمدحسن غفاری برای ادامه مبارزات خود با منافقین ضد خلق، با ستاد فرمانده جمعی از برادران به جنگلهای آمل رفت و به سرکوبی این آبادی استکبار پرداخت.
پس از آن به جهت نیاز جبهههای نبرد مشتاقانه در سال ۱۳۶۱ به همراه دیگر همزمان رهسپار جبهههای نور علیه ظلمت شد و پس از مدتی در آنجا به سمت معاونت واحد طرح و عملیات مشغول به فعالیت شد. سپس در عملیات رمضان شرکت کرد.
شهید مدتی در واحد طرح و عملیات فعالیت کرد و سپس وارد واحد اطلاعات و عملیات شد. وی بر اثر استعداد سرشار و عشق و ایمان به خدا و خلاقیتهای نظامی ایدهآلی که از خود بروز داد به معاونت اطلاعات و عملیات لشکر ۲۵ کربلا منصوب شد و سرانجام بهمن سال ۱۳۶۵ در عملیات کربلای ۵ در منطقه شلمچه به درجه رفیع شهادت نائل آمد.
وصیتنامه
قیدوبند دنیا را از روحمان برداشتهایم و به جوار حقتعالی رسیدهایم. پیروی از ولایتفقیه و وحدت را رمز بقای شرافت اسلامی و انسانی میدانیم.
همه باید در این دفاع مقدس برای لااقل یکبار شرکت کنند و از کسانی که هدفشان با عملشان تطابق نداشت پرهیز کنید مسئولان باید بیشتر به فکر محرومان باشند، زیرا بیشترین بار انقلاب بر دوش این قشر از جامعه است.
انتهای خبر/
© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد