1402-03-23 10:45
356
0
85339
واحدهای مراقبت فعال‌تر می‌شوند؛

کاهش ۶ درصدی سرقت در گلستان

رئیس کل دادگستری گلستان از فعال‌تر شدن واحد مراقبت برای کمک به اشتغالزایی محکومان پس از آزادی از زندان گفت: میزان سرقت در استان ۶ درصد کم شد.

به گزارش گلستان ما، حیدر آسیابی در جلسه ستاد استانی کنترل مجرمان حرفه‌ای و سابقه‌دار اظهار کرد: مجموعه اقدامات قضایی و انتظامی شامل برخورد قاطع با سارقان، افزایش شناسایی و دستگیری سارقان و  رویه واحد شعب اجرای احکام کیفری حوزه‌های قضایی استان از جمله تلاش‌هایی است که خروجی آن ، کاهش ۶ درصدی سرقت در استان بدنبال داشته است.

وی افزود: در کنار اقدامات سختگیرانه قانونی به مجرمان به ویژه سارقان، بازاجتماعی شدن مجرمان را هم دنبال می‌کنیم و به همین منظور پیگیر فعال‌تر شدن مرکز مراقبت بعد از خروج زندانیان هستیم تا با بسترسازی برای اشتغال و توانمندسازی محکومان، از بازگشت دوباره آنان به زندان و ارتکاب جرم، جلوگیری کنیم.

آسیابی از تلاش برای پایش محکومان سرقت پس از گذراندن دوره محکومیت و آزادی خبر داد و گفت: در قالب این طرح، اطلاعات  محکومان آزاد شده سرقت ناشی از پایان محکومیت بعد از آزادی جهت انجام تدابیر پیشگیرانه به ضابطین قضایی  اعلام می‌شود.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان هم در این جلسه گفت: بالا بردن هزینه جرم راهکار جدی است و باید با کمک دستگاه قضایی و انتظامی دنبال کنیم.

علی مهاجر، افزود: در بخش موادمخدر اقدامات خوبی را در شورای تامین برای شناسایی اموال مجرمان به ویژه در حوزه موادمخدر دست اقدام داریم.

انتهای پیام

نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.