1401-02-04 19:36
627
0
79699
مدیرکل تبلیغات اسلامی گلستان در مراسم چهلمین روز رحلت آیت‎الله علوی؛

آیت‌الله علوی الگوی عینی جهاد تبیین بودند/ مسئولان ساده‌زیستی و مردمداری این مرجع بزرگ را الگو قرار دهند

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان گلستان با اشاره به تواضع، ساده زیستی و مردمداری آیت الله علوی گرگانی گفت: این مرجع بزرگ الگوی عینی و عملی جهاد تبیین بودند.

به گزارش گلستان ما، حجت الاسلام عباسعلی گرزین در مراسم بزرگداشت چهلمین روز رحلت آیت الله علوی گرگانی در مسجد جامع گرگان اظهار کرد: تواضع، ساده زیستی و مردمداری آیت الله علوی گرگانی باعث شد تا ایشان در قلوب مردم جای بگیرند، این مرجع بزرگ الگوی عینی و عملی جهاد تبیین بودند.

وی با اشاره به اینکه آیت‌الله علوی گرگانی بیش از ۶۰ جلد کتاب تالیف کرده اند، ابراز کرد: علمای ربانی همیشه زنده هستند، زیرا آثار خیرات آنان همیشه در عالم باقی می‌ماند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان گلستان افزود: آیت الله علوی از چهره‌های محبوب نزد امام خمینی (ره) بود تا آنجا که امام به ایشان لقب پشتیبان وفادار ملت داده بودند.

گرزین گفت: آیت الله علوی با یک عمر زندگی مجاهدانه ضمن تلمذ از محضر علمای عالیقدر توانستند با شکوفایی روح خویش به درجاتی از معنویت دست یابند و سعادتمند دنیا و عقبی شوند.

وی از مسئولان خواست تا ساده‌زیستی و مردمداری این مرجع بزرگ را الگو قرار دهند و همواره در خدمت به مردم کوشا باشند و فرصت خدمتگزاری را از دست ندهند.

این مراسم با حضور نماینده ولی فقیه در گلستان و قشر‌های مختلف مردم برگزار شد.

آیت اله العظمی سید محمدعلی علوی گرگانی از مراجع عظام تقلید ۲۴ اسفند سال ۱۴۰۰ در بیمارستان قم دعوت حق را لبیک گفت.

انتهای پیام/

نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.