مردم روزهدار استان گلستان بعد از دو سال وقفه در راهپیمایی حضوری به میدان خواهند آمد تا بار دیگر وحدت امت اسلامی را از پایتخت اقوام به نمایش بگذارند، مردم بیصبرانه منتظر هستند تا حماسه ای دیگر از حضور بابصیرت خود را کنند.
به گزارش گلستان ما، مردم روزهدار و شهیدپرور گرگان پس از شب زندهداریهای رمضانی و احیای شبهای قدر قرار است جمعه این هفته پس از دو سال وقفه کرونایی در راهپیمایی روز جهانی قدس شرکت کنند و مشت دیگری را بر دهان ظالمان صهیونیسم بکوبند.
تصاویر دیدنی مردم گلستان در راهپیمایی روز قدس سال 1398 تماشایی است حضور شورانگیزی که مایه امید دوستداران انقلاب اسلامی و یاس دشمنان شد، این روایت ماندگار در سال جاری دوباره تکرار خواهد شد، راهپیمایی مردم گلستان را به روایت تصاویری از قاب 98 به نظاره خواهیم نشست.
© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد