1401-11-15 11:24
270
0
83385
بمنظور کمک به آزادی محکومان غیرعمد انجام می‌شود؛

«بخشش علوی، سیره نبوی»؛ پویش عید تا عید در گلستان

رئیس کل دادگستری گلستان از راه‌اندازی پویش کمک به آزادی محکومان غیرعمد همزمان با میلاد حضرت علی علیه‌السلام در استان خبر داد.

به گزارش گلستان ما، حیدر آسیابی در بازدید از حوزه نوکنده از راه‌اندازی پویش بخشش علوی، سیره نبوی پویش عید تا عید در گلستان خبر داد و اظهار کرد: در قالب این پویش که از میلاد امیر المومنین علیه السلام آغاز می شود و تا نیمه شعبان ادامه دارد، با کمک اعضای شورای حل اختلاف، مردم و ریش سفیدان و صلح یاران برای آزادی  زندانیان غیرعمد و سازش در دعاوی، تلاش می شود.

وی با اشاره به سرکشی های دوره ای از حوزه های قضایی استان گفت:  در این بازدیدها آخرین وضعیت رسیدگی به پرونده ها و میزان اجرایی شدن مصوبات بازدیدهای  قبلی به این شهرستانها هم بررسی می شود.

آسیابی افزود: خوشبختانه چند ماه اخیر  شاهد تحولات خوبی در زمینه افزایش سرعت رسیدگی به پرونده ها و پاسخگویی به مراجعان و حمایت از واحدهای تولیدی و صنعتی در استان هستیم.

انتهای پیام 

نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.