باز هم آلارم دقت در نظارت بر بازار به صدا درآمد و مردم بیشترین گلایه از متولیان امر را در این حوزه نظارتی ثبت کردند تا شاید با پیگیری مسئولان درصد تخلف کاهش یابد.
به گزارش گلستان ما، در آیات قرآن تکلیف گرانفروشان یا کمفروشان و احتکارکنندگان مشخص شده و حکم آن معلوم است، از این رو به حکم شرع و عقل باید قاطع و محکم با کسانی که جان و مال مردم را گروگان گرفتهاند برخورد سریع و متناسب انجام شود، برخی از مردم گلایه دارند با وجود ثبت تخلفات به سازمان و نهادهای متولی شاهد تکرار آن در بازار هستیم.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت گلستان از ثبت و رسیدگی ۲ هزار و ۴۳۳ شکایت تلفنی مردمی نسبت به بازار خبر داد و گفت: در این راستا ۲ هزار و ۳۹۳ تماس تلفنی از طریق کارشناسان مشاوره شدند.
درویشعلی حسنزاده با بیان اینکه 332 شکایت از بازار روی میز سازمان صمت و جهاد کشاورزی استان است، افزود: نتیجه بازرسی و نظارت در بازار منجر به تشکیل ۵۰ پرونده قاچاق کالا شده است.
وی از فعالیت ۷۳ هزار و ۳۹۶ واحد صنفی در گلستان خبر داد و بیان کرد: یکهزار و ۱۶۹ واحد بهرهبردار صنعتی نیز در این استان فعال هستند.
منصف نبودن یکی از آفتهای کسب حلال است، که اگر فروشنده به حق خود قانع نباشد مرتکب گرانفروشی و کسب نامشروع خواهد شد، بسیاری از اهل بازار دانسته یا ندانسته شاید به این عمل قبیح مبتلا شوند.
در حقیقت درآمد حاصل از گرانفروشی حرام است و باید به صاحبان حق برگردانده شود، فروشندهای که گرانفروشی کرده باید بداند شرعا مالک آن اموال نیست، زیرا از راه حرام به دست آمده است.
بخشی از مشکلات اقتصادی به خاطر این است که مردم نسبت به یکدیگر رحم نمی کنند و برای سود بیشتر دچار رذایل اخلاقی مانند کم فروشی یا گرانفروشی می شوند.
انتهای پیام
© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد