مدیرکل تجهیز و نوسازی مدارس گلستان گفت: خیرین استان از ابتدای امسال بیش از ۹۰ میلیارد تومان در امر مدرسهسازی استان کمک کردهاند.
به گزارش گلستان ما، وحید فراهی امروز در مراسم متمرکز افتتاح ۱۱۰۰ مدرسه بصورت ویدیو کنفرانس با حضور رئیس جمهور اظهار کرد: مدرسه خیّرساز روستای کلاجان قاجار گرگان امروز افتتاح و به بهرهبرداری رسید.
وی افزود: مدرسه روستای کلاجان قاجار گرگان همزمان با ۱۰۹۹ فضای آموزشی دیگر در کشور، امروز به بهرهبرداری رسیده است تا در اختیار نظام تعلیم و تربیت قرار بگیرد.
مدیرکل تجهیز و نوسازی مدارس گلستان گفت: این مدرسه خیّرساز «زنده یاد مسعود محمدی» ۳ کلاسه است و ۳۰۰ مترمربع زیربنا دارد
فراهی ادامه داد: این مدرسه با ۴ میلیارد تومان هزینه و با مشارکت دولت به بهرهبرداری رسید.
وی افزود: دهه فجر امسال ساخت ۱۵ طرح آموزشی نیز با ۱۲۰ میلیارد تومان اعتبار در استان آغاز میشود.
مدیرکل تجهیز و نوسازی مدارس گلستان اضافه کرد: از ابتدای امسال بیش از ۹۰ میلیارد تومان خیران در امر مدرسه سازی در استان کمک کرده اند.
انتهای پیام
© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد