1401-05-02 11:45
1497
0
80909
به قلم حمیدرضا فرشیدنیا؛

نقاب بی‌حجابی در غرب

زن در تفکر سنتی غرب یک موجود تحقیر شده است. ارسطو تولد دختر را به ضعف جسمانی مرد نسبت می‌دهد و طبیعتاً در این تفکر زن جایگاهی برای احترام ندارد.

به گزارش گلستان ما، حجاب از مهم‌ترین نمادهای اسلامی است و یک حق، برای زن مسلمان محسوب می‌شود ولی با این وجود امروزه شاهد این مسئله هستیم که به راحتی این حق در چارچوب سیاست‌های اسلام‌ستیزانه و نژادپرستانه در اروپا نادیده گرفته می‌شود و عمدتا این کار را از طریق ایجاد محدودیت‌ها و محرومیت‌ها از حقوق اجتماعی و یا جریمه برای زنان محجبه انجام می‌دهند.

در کشور فرانسه پارلمان این کشور با تصویب قانونی در سال ۲۰۰۴ استفاده از روسری و دیگر نمادهای مذهبی آشکار در مدارس فرانسه را رسماً غیرقانونی اعلام کرد و استفاده از حجاب کامل در اماکن عمومی این کشور نیز در سال ۲۰۱۰ ممنوع شد و جریمه‌ای معادل ۱۵۰ یورو برای زنان محجبه در نظر گرفته شد.

در فرهنگ غرب زنان به گونه ای شست وشوی مغزی داده شده اند یعنی به آنها گفته اند برای « خوب بودن » باید خواسته های همه را برتر از خواسته های خود بدانند.

زن در تفکر سنتی غرب یک موجود تحقیر شده است. ارسطو تولد دختر را به ضعف جسمانی مرد نسبت می‌دهد و طبیعتاً در این تفکر زن جایگاهی برای احترام ندارد. پس از آن عصر رنسانس پیش آمد و برای اینکه زن ارزشمند شود، ابزاری برای جلب نظر مردان شد. اینجا هم باز نگاه مردسالار و جنسیتی به زن‌ها وجود دارد منتها با رویکرد دیگر.بحث لیبرالیسم و لذت گرایی نظام غرب امروز پررنگ است آن‌ها مادری را از بحث زن بودن جدا می‌کنند و جایگاه مادری را تزلزل می‌دهند.

در دیدگاه امروز غرب به زن  گرچه ادعای برابری زن و مرد وجود دارد اما در واقع زن تحقیر شده است  و به او نگاه جنسی می‌شود.

مخالفت با حجاب اسلامی تحت عنوان قوانین و لوایح مختلف در کشورهای اروپایی با توجیهات غیر منطقی تصویب شده و زندگی مسلمانان در غرب را با مشکلاتی روبرو می کند و از سوی دیگر با وجود خسارت ها و قربانیان  گسترده عدالت جنسیتی در غرب که از آن به بی بند وباری و آزادی پوشش تعبیر می شود، دستگاه های تبلیغاتی غربی سعی در ترویج این فرهنگ در سایر کشورهای اسلامی دارند و باوجود تصویب قوانین پی در پی در منع حجاب در کشورهای خود از لزوم لغو قانون حجاب در جوامع اسلامی سخن می گویند.

اما حامیان حجاب چه مسلمان و چه غیر مسلمان در جوامع غربی همواره شاهد نتایج جبران ناپذیر فرهنگ ولنگاری در غرب بودند و از این رو سعی می کنند به هر طریقی از عقاید مسلمانان و حجاب بانوان مسلمان حمایت کنند. این حامیان گاه نمایندگان پارلمان های اروپایی، فرهیختگان، پژوهشگران جامعه شناس و بازیگران و مانکن هایی هستند که خود به طور عینی شاهد خسارت های فرهنگ برهنگی بوده اند.

در اروپا و آمریکا گزارش‌ها نشان می‌دهد که با وجود شعارهای پر سر وصدا در حمایت از زنان در جامعه؛ زنان به لحاظ موقعیت کاری کمتر از مردان حقوق می‌گیرند و همه ساله همزمان با روز زن در بسیاری از کشورهای اروپایی زنان با ریختن به خیابان‌ها خواستار پایان تبعیض‌ها علیه خود می‌شوند. یکی از مهم ترین مشکلات زنان در کشورهای اروپایی و آمریکا وجود تجاوز جنسی به زنان است که موجب ایجاد نا امنی در مشاغل و اماکن مختلف شده است و هرسال گزارش های زیادی از منابع مختلف بر وجود آزار جنسی زنان و حتی کودکان در مدارس و مهدهای کودک دارد ارائه می شود و از طریق رسانه های مختلف در اختیار عموم قرار می گیرد.

نپرداختن به موضوع خشونت عليه زنان در اروپـا و غرب توسط رسـانه های غربی و نويسنـدگان و همـچنين نهادهای بين المللی سازمان ملل نشان می دهد، موضوع نقض حقوق زنان در اسلام بيش از آنکه نشأت گرفته از دغدغه¬های حقوق بشری باشد ريشه در ديدگاه¬‌های سياسی دارد .

از این رو افراد و نهاد های تاثیرگذار به جای بررسی راه های برون رفت از بحرانی که زنان در غرب با آن دست و پنجه نرم می کنند به دنبال ادامه فرهنگ برده داری نوین در جوامع اسلامی تحت عنوان آزادی حقوق زنان بوده  و به دنبال مخالفت با قانون حجاب در کشورهای اسلامی هستند.

انتهای پیام/

 

نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.