1402-04-15 07:32
362
0
85608
به همت خیرین انجام گرفت:

هشت زندانی جرایم مالی در گرگان آزاد شدند

هشت محکوم مالی زندان گرگان با کمک مرکز نیکوکاری مسجد جامع گلشن استان گلستان از زندان آزاد شده و به آغوش خانواده‌های خود بازگشتند.

به گزارش گلستان ما، رییس کل دادگستری استان گلستان در مراسمی که به همین منظور در مسجد جامع گلشن گرگان برگزار شد گفت: با آزادی این مددجویان، تعداد محکومان آزاد شده با کمک این مرکز نیکوکاری به ۲۳۵ نفر رسید.

حیدر آسیابی اظهار کرد: مجموع بدهی این مددجویان ۲۳ میلیارد و ۴۰۰ میلیون ریال بود که با کمک خیران این مرکز زمینه آزادی آنان فراهم شد.

وی ادامه داد: همچنین، بسته‌های معیشتی با کمک خیران این مرکز نیکوکاری، بین خانواده زندانیان نیازمند توزیع شد.

هشتمین مرحله آزادسازی محکومان مالی نیازمند با همت مرکز نیکوکاری مسجد جامع گلشن و حمایت آیت‌الله سیدکاظم نورمفیدی نماینده ولی فقیه در استان گلستان در گرگان برگزار شد.

در این مراسم هفت هزار بسته معیشتی برای کمک به خانواده‌های نیازمند توزیع شد که هزار بسته آن به خانواده‌های زندانیان اهدا شد.

انتهای خبر/4204

نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.