1401-04-18 19:22
592
0
80744
یک روزنامه‌نگار:

همه سلبریتی‌ها دوزاری نیستند/ «نیکی کریمی» منافع کشور را به بهای دیده شدن نفروخت

یک روزنامه‌نگار گلستانی گفت: همه سلبریتی‌ها دوزاری نیستند، «نیکی کریمی» نشان داد یک سلبریتی حتی اگر اعتقادات مذهبی خیلی پررنگی هم نداشته باشد ولی به‌ عنوان یک ایرانی می‌تواند در حمایت از مردم مظلوم فلسطین گام بردارد.

وحید حاج سعیدی امروز در گفتگو با خبرنگار گلستان ما پیرامون دست رد نیکی کریمی به جشنواره صهیونیستی اظهار کرد: در همه ‌جای دنیا از ظرفیت سلبریتی‌ها در جهت منافع همان کشور استفاده می‌شود، و آن طور نیست که سلبریتی‌ها در هر زمینه‌ای اظهارنظر کنند، اظهارات آنها کنترل‌ شده است و اگر منافع و خط‌قرمزهای دولت را رعایت نکنند شدیدا با آنها برخورد می‌شود.

وی توضیح داد: کشورهای دنیا نیز معتقدند به دلیل اینکه سلبریتی‌ها با استفاده از ظرفیت‌های دولتی و بیت‌المال به جایگاه شهرت دست پیدا کرده‌اند، به‌ همین راحتی نمی توانند در هر موضوعی اظهارنظر کنند.

این روزنامه نگار ادامه داد: متأسفانه سلبریتی‌ها در کشور ما جایگاه خودشان را گم کرده‌اند، از ظرفیت‌های بیت‌المال، رسانه ملی و سینمای کشور استفاده کرده‌اند و به این جایگاه رسیدند، درآمدهای آن‌چنانی دارند، مالیات نمی‌دهند و هرازگاهی با اظهارنظرهای سخیف در مورد واکسن، اعتیاد، سیاست، تحریم‌ها، برجام و ... بعضا باعث ایجاد تشنج در سطح جامعه می‌شود.

حاج سعیدی گفت: با این ‌وجود نباید از کارهای خوبی که بعضی از سلبریتی‌ها انجام داده‌اند، چشم‌پوشی کنیم، برخی از آنها در زمینه حجاب حمایت‌های خوبی کردند.

وی بیان کرد: کاری که نیکی کریمی انجام داده در جای خود ارزشمند است، ایشان به ‌عنوان یک ایرانی احساس دین کرده و از این‌که منافع کشور را فدای دیده شدن نکرده است خیلی ارزش دارد و این اتفاق باید بازتاب داده شده و از ایشان در این خصوص حمایت شود.

این روزنامه نگار گلستانی با اشاره به اینکه ما اگر بتوانیم جذب حداکثری و دفع حداقلی داشته باشیم نتیجه بخش است، گفت: انتقاد از درون و حمایت از بیرون را باید مراعات کنیم تا اثرگذاری خوبی حاصل شود، نیاز نیست که همیشه با قوه قهریه و نگاهی خشم‌آلود به این قضایا نگاه کنیم.

این روزنامه نگار با بیان اینکه می‌شود از ظرفیت سلبریتی‌ها استفاده کرد، افزود: سلبریتی پدیده جدیدی نیست در همه‌ جای دنیا وجود دارد اما اگر بتوانیم کمی منسجم‌تر و با برنامه از ظرفیت اینها استفاده کنیم خوب است.

حاج سعیدی گفت: همه سلبریتی‌ها دوزاری نیستند، این بازیگر نشان داد که یک سلبریتی حتی اگر اعتقادات مذهبی خیلی پررنگی هم نداشته باشد ولی به‌ عنوان یک ایرانی و کسی که این تکلیف برایش واجب شده می‌تواند در حمایت از مردم مظلوم فلسطین گامی بردارد.

وی توضیح داد: این اتفاق وقتی از سمت یک سلبریتی باشد بازتاب بیشتری دارد، شاید یک فیلم‌ساز معمولی اگر این حرکت را انجام می‌داد چندان بازخوردی نداشت، ولی عکس العمل نیکی کریمی که به‌ هرحال دارای هواداران زیادی است قطعا می‌تواند بازتاب مثبتی در جامعه داشته باشد.

حاج سعیدی افزود: اگر بقیه سلبریتی ها در کنار انتقادهایی که می‌کنند و حقیقتاً بعضی از این انتقادات در حیطه تخصصی‌شان هم نیست در این زمینه مواضع منصفانه‌ای داشته باشند بخشی از اشتباهات‌شان پوشش داده می‌شود.

انتهای پیام/

نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.