1401-02-30 05:25
378
0
80077
سرخط مهمترین اخبار 29 اردیبهشت؛

گلستان در روزی که گذشت

عناوین مهمترین اخبار استان گلستان طی 24 ساعت گذشته که در خروجی خبرگزاری‌ها منتشر شد را در گلستان ما بخوانید.

به گزارش گلستان ما، سرخط مهمترین اخبار استان گلستان طی 24 ساعت گذشته به شرح زیر در خروجی خبرگزاری‌های مختلف قرار گرفت که می‌توانید آن را در گلستان ما بخوانید.

 

عملیات آبرسانی به ۴۳۲ روستای گلستان آغاز شد

ایرنا نوشت: عملیات اجرایی آبرسانی به ۴۳۲ روستای گلستان در قالب ۱۱ مجتمع به همت بسیج سازندگی سپاه نینوا و شرکت آبفا این استان به صورت متمرکز در روستای نظرآباد گرگان آغاز شد.

فرمانده سپاه نینوای استان گلستان روز پنجشنبه در آیین متمرکز کلنگ زنی این پروژه های آبرسانی به ۲۲ روستا ( مجتمع پیرواش) در گرگان افزود: بر اساس ابلاغ فرمانده کل سپاه هر جایی و در هر عرصه ای که مردم به ما نیاز داشتند پای کار خواهیم بود.

سردار علی ملک شاهکوهی افزود: ما باید قدر نعمت انسجام و وحدت مردم و مسوولان در استان را بدانیم و از این فرصت بوجود آمده نهایت بهره را ببریم.

 

گلستان مقصد گرد و خاک است/ افزایش دما از هفته بعد

مهر نوشت: مدیرکل هواشناسی گلستان گفت: از هفته اول خردادماه موج گرما وارد استان شده و گلستان مقصد گرد و خاک خواهد بود.

نوربخش داداشی از ورود جبهه ورود هوای گرم در هفته اول خرداد خبر داد و اظهار کرد: با توجه به اینکه در سال جاری و گذشته شاهد حجم پایین بارندگی در استان بودیم، خیزش خاک در گلستان شدیدتر شده و امکان حضور گرد و خاک در استان پیش بینی می‌شود.

وی افزود: همجواری با کشور ترکمنستان حضور این پیش بینی را تشدید می‌کند و تغییر اقلیم گلستان، کاهش رطوبت و وزش بادهای شدید از دلایل ورود گرد و خاک به استان است.

 

مسافران به گرگان آمدند، بارها جا ماند!/ توضیح مدیرکل فرودگاه‌های گلستان درباره جاماندن بارها

ایسنا نوشت: مسافران پرواز زاهدان به گرگان در حالی زاهدان را به گرگان ترک کردند که پس از رسیدن به مقصد متوجه شدند بار آنها در فرودگاه مبدأ جا مانده است.

پرواز روز گذشته زاهدان به گرگان «قشم ایر» با اتفاقی عجیب همراه بود، این پرواز در حالی انجام شد که مسافران پس از رسیدن به مقصد متوجه شدند که بار آنها در مبدا جا مانده است و این مسئله موجب گله‌مندی بسیاری از مسافران شده است.

تعدادی از مسافران این پرواز ضمن انتقاد از اتفاق پیش آمده خواستار توضیح از مسئولان فرودگاه مبدأ هستند و معتقدند اینکه چنین اتفاقی قبل از پرواز و در مبدأ از مسافران پنهان شده توهین به شعور آنها است از طرفی کاش حداقل به مسافران اطلاع می دادند تا برخی از آنها وسایل مهم و ضروری خود را جا نمی گذاشتند و شاید برخی از مسافران بدون بار تمایل به پرواز نداشتند و ترجیح می دادند یک دفعه با بار خود به مقصد بیایند.

 

ایجاد ۳۱ هزار و ۳۱۰ شغل امسال در گلستان هدفگذاری شد

ایرنا نوشت: سرپرست اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گلستان گفت: دولت در سال جاری یک میلیون فرصت شغلی در کشور پیش‌بینی کرده که ۳۱ هزار و ۳۱۰ شغل برای این استان در نظرگرفته شده است.

حسینعلی خواجه‌مظفری روز پنجشنبه در جلسه کارگروه اشتغال شهرستان علی‌آباد کتول اظهارداشت: در راستای تعهد اشتغال استان زیرساخت‌های قوی ایجاد و سامانه رصد اشتغال به روز رسانی شده است.

وی بیان کرد: دلیل این که اشتغال ایجادی قابل لمس نیست این است که عرضه و تقاضا همخوانی ندارد، در همین راستا باید تمهیداتی اندیشیده شود که خروجی دانشگاه‌ها با نیاز بازار کار تطابق داشته باشد.

 

از سرمایه گذاری تجار ترکمنستانی در منطقه آزاد اینچه برون حمایت می‌کنیم

باشگاه خبرنگاران نوشت: استاندار گلستان گفت: از سرمایه گذاری تجار و سرمایه داران ترکمنستان در منطقه آزاد اینچه برون حمایت می‌کنیم.

علی محمد زنگانه امروز در این دیدار که در گرگان برگزار شد، گفت: گسترش همکاری‌ها میان ایران و ترکمنستان هم به نفع هر دو ملت و هم منطقه است.

او گفت: امیدواریم دو کشور بتوانند در قالب یک سند جامع همکاری بلند مدت گام‌های بلندی را برای گسترش همکاری‌ها بیش از گذشته بردارند.

 

اشعار مختومقلی وارد گنجینه طلایی ادبیات جهان شد

ایرنا نوشت: سفیر ترکمنستان در ایران با تجلیل از جایگاه مختومقلی فراغی در تاریخ ادبیات ایران و جهان گفت: امروز اشعار مبتکرانه و کلاسیک این شاعر بلند آوازه همانند اشعار فردوسی، حافظ، نظامی و خیام وارد گنجینه طلایی ادبیات جهان شده و خودنمایی می‌کند.

"احمد قربان اف" عصر روز پنجشنبه در آیین نکوداشت دویست و هشتاد و نهمین سالروز تولد "مختومقلی فراغی" شاعر و عارف ایرانی ترکمن در روستای آق‌توقای شهرستان مرزی مراوه‌تپه اظهارداشت: عظمت هر ملتی به اندازه عظمت شخصیت‌هایی است که برجسته شده به جهان رونمایی کرده است که مختومقلی فراغی شاعر دل‌ها و دوران‌ها، بیان کننده زیباترین و ناب‌ترین احساسات بشر و اوج معنویت مردم ترکمن است.

 

اختلاف قیمت آرد دولتی و آزاد/ بستر برای فساد فراهم است

مهر نوشت: فعالان اقتصادی و تولیدی از اختلاف فاحش قیمت آرد دولتی با آرد صنف و صنعت انتقاد می‌کنند و آن را بستر رانت و فساد می‌دانند.

چندی پیش خبر آزادسازی آرد صنف و صنعت از سوی دولت اعلام شد که واکنش‌های زیادی را به همراه داشت. چراکه با وجود آزادسازی آرد صنف و صنعت، قیمت خرید این محصول برای صنایع آرد بنا به اظهارات فعالان این حوزه ۱۰ تا ۱۱ برابر شده است.

این اختلاف یکباره قیمت که منجر به افزایش نرخ تمام شده نان حجیم و نیمه حجیم هم شد، تولید این بخش را به طور چشمگیری کاهش داد.

 

تعزیرات گلستان امسال ۳۰ محتکر کالاهای اساسی را جریمه کرد

ایرنا نوشت: مدیرکل تعزیرات حکومتی گلستان گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون ۳۰ محتکر کالاهای اساسی در این استان به پرداخت ۱۴ میلیارد و ۶۲۴ میلیون ریال جزای نقدی، پرداخت در حق صندوق دولت محکوم شدند.

تقی حسام اظهارداشت: پس از آزادسازی قیمت‌ها و تغییر در شیوه پرداخت یارانه‌ها در دولت سیزدهم و  ایجاد هماهنگی در خدمت‌رسانی به شهروندان و ایجاد بهبود فضای کسب و کار و برای پیشگیری از نابسامانی در بازار عرضه و تقاضا، برخورد قاطع با تخلفات محتکرین کالاهای اساسی در دستور کار گشت‌های مشترک اداره کل تعزیرات حکومتی قرار گرفت.

وی خاطرنشان کرد: این طرح با همکاری و مشارکت سازمان صنعت، معدن و تجارت، اتاق اصناف، جهاد کشاورزی و سایر دستگاه‌های اجرایی نظارتی استان در حال انجام است.

انتهای پیام/

نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.