برگزاری جلسات متعدد با فعالان اقتصادی و تأکید استاندار گلستان بر اهمیت معاونت اقتصادی استانداری نشان میدهد که مسئولان دولت به دنبال راهکاری برای بنبستهای اقتصادی هستند.
به گزارش خبرنگار سرویس اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «گلستان ما»؛ ۷۰ روز از انتصاب استاندار گلستان در دولت چهاردهم میگذرد و در این مدت استاندار گلستان در تلاش بوده بتواند با اشراف کامل نسبت به شرایط نسبت به حل مصائب استان اقدام کند.
علاوه بر نشست با فعالان اجتماعی و سیاسی تأکید استاندار گلستان بر مسائل اقتصادی از همان روز نخست مراسم معارفه آغاز شد، موضوعی که موردنظر وزیر کشور است و سردار مؤمنی بیان کرده بر اساس این شاخصه استانداران گلستان را مورد ارزیابی قرار میدهد.
از اینرو استاندار گلستان تأکید داشت که انتخاب معاون اقتصادی در استانداری برایش از معاون سیاسی اهمیت بیشتری دارد و تا پیش از انتصاب معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار با فعالان اقتصادی نشستهای متعددی برگزار کرد و در آنجا به مسائل مختلفی از جمله منطقه آزاد اینچهبرون، پتروشیمی، پروژههای بزرگ استان، مشکلات تأمین سوخت و انرژی پرداخته شده است.
پس از انتصاب عبدالعلی کیانمهر بهعنوان معاون اقتصادی استاندار گلستان کمتر روزی است که خبر از پیگیری مسائل اقتصادی استان نداشته باشیم، اما باید دید که این پیگیریها در مقام عمل تا چه میزان میتواند گرهگشای مشکلات مصائب استان باشد.
بازدیدهای شبانه سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری گلستان از میدان بار شهرستان گرگان، بازدید از شرکت یکتا ظرف گلستان در شهرک صنعتی سرخنکلاته و بررسی وضعیت تولید و مسائل و مشکلات این واحد تولیدی، بازدید شبانه از شرکت پویا کیسه استرآباد در شهرک صنعتی سرخنکلاته و بررسی وضعیت تولید و مسائل و مشکلات این واحد تولیدی، بازدید از کشتارگاه مرغ پیگیر در شهرستان کردکوی، بازدید از گمرک مرزی اینچهبرون از جمله حضور میدانی معاون اقتصادی و دیدار و گفتگو با فعالان اقتصادی استان بوده است.
تأکید معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری گلستان بر تقویت زنجیرههای ارزش و جذب سرمایهگذاران در بازدید دامداری ۲ هزار راسی در استان گلستان از دیگر نکاتی است که میتوانیم به آن اشاره کنیم.
آن چیزی که مورد تأکید مسئولان استان در حوزه کشاورزی است توجه به متدها و متریالهای روز دنیا در صنعت کشاورزی و دامپروری به بررسی روشهای نوین در تولید و پرورش محصولات کشاورزی است.
همچنین حمایت همهجانبه دولت چهاردهم و اعطای کارت طلایی به سرمایهگذاران بخش خصوصی در استان بر لزوم ایجاد بسترهای مناسب برای سرمایهگذاری و حمایت از طرحهای اقتصادی با صلاحیت در استان گلستان از دیگر مسائلی است که میتوانیم به آن اشاره کنیم.
بنا به تأکیدات مقامات استان آن چیزی که ضرورت دارد اهلیتسنجی از سرمایهگذاران در راستای تشویق و حمایت از سرمایهگذاران، تمامی اقدامات و پیگیریها است، در سالهای گذشته بسیاری از سرمایهگذاریها به مقام عمل نرسیده و سرمایههای استان برای سالیان دراز معطل دیوانسالاریهای اداری باقیمانده است.
افزایش توان و ظرفیت تولید واحدهای نیمهفعال نیز از دیگر نکاتی است که میتوانیم بگوییم در دستور کار مسئولان دولت قرار دارد و تأکید مسئولان استان بر این است که ۱۶ دستگاه مرجع صدور استعلام با همافزایی و وحدت رویه در خدمت توسعه پایدار استان و سهولت سرمایهگذاری قرار بگیرند.
طرح توانمندسازی اقشار ضعیف و کمدرآمد از دیگر نکاتی بوده که مورد تأکید مقامات استان قرار دارد، توجه به منطقه آزاد اینچهبرون بهعنوان فرصتی استثنایی برای رونق تجارت و صادرات با حوزه آسیای میانه و کشورهای عضو پیمان بریکس از دیگر نکاتی بود که علیاصغر طهماسبی، استاندار گلستان در نشست با فعالان اقتصادی به آن تأکید داشته است.
تلاش دولتمردان بر این است که مرکز خدمات سرمایهگذاری بهعنوان پنجره واحد سرمایهگذاری و تنها مرجع صدور استعلام و مجوزها معرفی شود و باتوجهبه ناترازیهای انرژی در کشور، حمایت ویژهای از سرمایهگذاران بخش خصوصی در راستای توسعه انرژیهای تجدیدپذیر در استان صورت خواهد گرفت.
در این راستا استاندار گلستان برای همراهی با فعالان اقتصادی تأکید کرده که دستگاههای اجرایی نیز برای استفاده از انرژیهای تجدیدناپذیر اقدام کنند.
نشست با مدیرعامل هلدینگ سرمایهگذاری افرا و خلیجفارس و پیگیری در خصوص سرمایهگذاری در استان از دیگر نکاتی است که میتوانیم به آن اشاره کنیم.
اعتقاد مسئولان استان بر این است که این همکاری موجب رشد اقتصادی، افزایش ارزشافزوده و توان رقابتپذیری استان میشود و فرصتهای شغلی جدیدی ایجاد میکند و زمینهساز توسعه پایدار در بخش کشاورزی و امنیت غذایی کشور خواهد شد.
همچنین در روزهای سرد سال استاندار گلستان جلسه اضطراری تأمین سوخت صنایع در استان گلستان را برگزار کرد و تأکید داشت که بهمنظور حمایت ویژه از صنایع، رشد و رونق تولید در استان و پیگیریهای صورتگرفته در سطح ملی، سهمیه ویژهای برای رفع مشکلات واحدهای تولیدی و صنعتی استان در نظر گرفته شد و مقرر شد که این سهمیه دراسرعوقت در اختیار واحدهای تولیدی استان قرار گرفته و توزیع شود.
رونق تعاونی مرزنشینان از دیگر نکاتی بود که در استان گلستان مورد پیگیری مسئولان دولت چهاردهم قرار گرفته است، در راستای رونق و فعالسازی شرکتهای تعاونی مرزنشینان نشست مشترک اعضای اتحادیه شرکتهای مرزنشینان استان با سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری نیز برگزار شد.
اینها گوشهای از فعالیتهای اقتصادی استانداری گلستان است؛ اما تحقق بسیاری از مصائب اقتصادی نیازمند همکاری بانکها در سطح استان است، خبرهای نگرانکنندهای از همکاری بانکها با سرمایهگذاران و متولیان امر اشتغال به گوش میرسد که باید مسئولان دولت فکری برای آن کنند.
حتی گزارشهای مردمی حاکی از آن است که برخی از تسهیلات تکلیفی بانکها در استان بنا به دلایل مختلف به تعویقافتاده و به حالت انباشته درآمده است.
انتهای خبر/
© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد