سرپرست ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان گلستان از برگزاری 25 کارگاه و دوره آموزشی حضوری و مجازی باهدف توانمندسازی مدیران و کارکنان تأسیسات گردشگری استان و علاقهمندان به این حوزه در سال 1400 خبر داد و گفت: برای سال جاری تعداد 35 دوره و کارگاه آموزشی گردشگری در استان پیش بینی شده است.
به گزارش گلستان ما، رحمان فرمانی امروز یکشنبه 4 اردیبهشتماه 1401 با اعلام این خبر گفت: با توجه به اهمیت آموزش و اثرگذاری مستقیم آموزش بر رضایتمندی گردشگران، در سال گذشته 11 دوره و کارگاه آموزشی در حوزه گردشگری بهصورت حضوری برای 330 نفر نیروی انسانی تأسیسات گردشگری و علاقهمندان به این حوزه برگزار شد.
سرپرست ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی گلستان اضافه کرد: «راهنمایان محلی، راهنمایان ایرانگردی و جهانگردی، راهنمایان طبیعتگردی، مدیریت عمومی تأسیسات گردشگری و... از عناوین دورههای برگزارشده و کارگاه عملی بافت تاریخی، جایگاه حکمی رنگ در پوشاک اقوام، آداب و الگوهای رفتاری در گردشگری، گردشگری دیجیتال و... از عناوین کارگاههای برگزارشده در این مدت بود.
وی در ادامه با اشاره به فعالیتهای آموزشی مجازی در حوزه گردشگری، گفت: «در سال گذشته همچنین تعداد 14 دوره و کارگاه به صورت مجازی اجرایی شد که در این دوره و کارگاهها که در عناوینی ازجمله اهمیت دانش حقوقی برای فعالان گردشگری، آشنایی با میراثفرهنگی و صنایعدستی، آموزش بازاریابی و فروش و برگزار شد، تعداد 250 نفر آموزش دیدند.
برنامهریزی 35 دوره و کارگاه آموزشی گردشگری در سال جاری
فرمانی با اشاره به اینکه در سال جاری نیز با توجه به نیاز و درخواست تأسیسات گردشگری و علاقهمندان به این حوزه دورههایی توسط مؤسسات آموزشی برنامهریزی شده است، خاطرنشان کرد: برای سال پیش رو تعداد 15 دوره و 20 کارگاه آموزشی برای حوزه گردشگری استان گلستان پیش بینی شده است.
وی تصریح کرد: پیشبینی دورههای موردنیاز برای آموزش مدیران و کارکنان مرتبط با حوزه گردشگری راهی است برای رشد ارائه خدمات در تأسیسات گردشگری که امروزه از ضروریات صنعت گردشگری است.
تأکید بر پتانسیلهای استان در برنامهریزی آموزشی حوزه گردشگری
سرپرست اداره کل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی گلستان در ادامه بیان کرد: در سال جاری تأکید معاونت گردشگری استان در بخش آموزشی، برگزاری کارگاههایی در راستای جذب گردشگری در حوزههای بومگردی، هتل و خانه مسافر، گردشگری الکترونیک، گردشگری دیجیتال، گردشگری خوراک و همچنین بازاریابی و تبلیغات برای مدیران و نیروهای تأسیسات گردشگری استان خواهد بود.
وی گفت: با توجه به پتانسیل استان در حوزههایی همچون گردشگری کشاورزی و اقامتگاههای بومگردی و همچنین توسعه آن در سالهای اخیر، تلاش شده تا در برنامهریزیهای آموزشی گردشگری به این بخشها تأکید ویژه شود.
فرمانی اضافه کرد: ازاینرو برگزاری 3 کارگاه آموزشی بهمنظور توسعه گردشگری کشاورزی و ترویج مهاجرت معکوس از شهرها به روستاها برای حفظ و احیا عرصههای کشاورزی و همچنین برگزاری کارگاههای مدیریت عمومی برای مدیران اقامتگاههای بومگردی سطح استان و توانمندسازی جوامع محلی در حوزه مرتبط با این نوع از اقامتگاهها از اولویتهای آموزشی سال جاری حوزه گردشگری در راستای رونق بیشازپیش این پتانسیلها خواهد بود.
انتهای پیام/
© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد