1404-05-01 07:41
43
0
94863
مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای گلستان مطرح‌کرد:

تحول چشمگیر درآمدهای فنی و حرفه‌ای گلستان

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای گلستان از تحول چشمگیر درآمدهای فنی و حرفه‌ای گلستان خبر داد و گفت: توانستیم ۵۷ درصد اعتبارات و منابع ملی را جذب کنیم.

به گزارش خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «گلستان ما»؛ حمزه کرایلو در نشست خبری با اصحاب رسانه استان گلستان از رشد ۵۷ درصدی جذب اعتبارات و منابع ملی در این مجموعه خبر داد و اظهار کرد: درآمدهای اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای استان گلستان از ۲ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان در سال ۱۴۰۰ به ۴۱ میلیارد تومان در طول ۳۶ ماه گذشته افزایش یافته است.

کرایلو با اشاره به پایان دوره ۴۱ ماهه مدیریت خود، موفقیت‌های حاصل شده را نتیجه سیاست‌گذاری‌های درست و تلاش همکاران در سطح استان دانست و گفت: ما به سمت قراردادهای آموزشی با بنگاه‌های اقتصادی حرکت کردیم تا نیاز به نیروی انسانی ماهر را تأمین کنیم و این امر منجر به جذب منابع مالی قابل توجهی شد.

وی افزود: در طول دوره مدیریت من، شاهد افزایش چشمگیر درآمدهای اداره کل بودیم، به طوری که از ۲ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان در سال ۱۴۰۰ به ۴۱ میلیارد تومان در طول ۳۶ ماه گذشته رسیدیم، این دستاورد حاصل رفتن به سمت قراردادهای آموزشی با بنگاه‌های اقتصادی برای تأمین نیروی انسانی ماهر بوده است.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای گلستان همچنین از تکمیل پروژه‌هایی نیمه‌تمام خبر داد و گفت: مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای شهرستان، مرکز آموزش خواهران گنبد و مرکز هتل‌داری گرگان، پروژه‌هایی بودند که با جذب منابع مالی تکمیل و به بهره‌برداری رسیدند.

کرایلو به چالش‌های پیش رو اشاره کرد و گفت: گلستان در شاخص‌های توسعه در کشور جایگاه مناسبی ندارد و این آمار نشان‌دهنده پتانسیل بالای این استان در صورت مدیریت صحیح و جذب منابع است.

لزوم نظارت بر تسهیلات اشتغال 

 حمزه کرایلو، مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای گلستان، با اشاره به چالش‌های موجود در اجرای طرح‌های اشتغال‌زایی در استان، بر ضرورت تقویت سازوکارهای نظارتی بر روند پرداخت و اثربخشی وام‌های اشتغال تأکید کرد.

به گفته کرایلو، علی‌رغم اطلاع دستگاه‌های اجرایی از عدم تناسب برخی وام‌های اشتغال با اهداف تعیین‌شده، بازدهی واقعی این تسهیلات و همچنین بازدیدها و نظارت‌های صورت‌گرفته، رضایت‌بخش نیست. 

وی با بیان اینکه آمارهای ارائه‌شده در زمینه ایجاد شغل، گاهی با واقعیت فاصله قابل توجهی دارد، خاطرنشان کرد: مبلغ ۱۵۰ میلیون تومانی که برای اشتغال‌زایی در نظر گرفته شده، اما گاهی در قالب مبالغ خرد ۵۰ میلیون تومانی این تسهیلات به افراد پرداخت می‌شود که این میزان برای ایجاد یک شغل پایدار کفایت نمی‌کند.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای گلستان، این رویکرد را بیشتر به مثابه رفع یک مشکل مقطعی دانست تا ایجاد اشتغال واقعی و خواستار ایجاد گلوگاه یا سازوکار نظارتی مؤثر برای اطمینان از تخصیص صحیح وام‌ها و جلوگیری از انحراف در مسیر اشتغال شد.

کرایلو همچنین به تجربه این اداره کل در دریافت بودجه ۵۴ میلیارد تومانی از سوی فرمانداری برای آموزشگاه‌های آزاد و کارآموزان اشاره کرد و گفت: قرار بود به ازای هر کارآموز، مبلغی به آموزشگاه‌ها پرداخت شود، اما حتی بحث بیمه این افراد نیز چالش‌هایی را به همراه داشت.

وی در پایان تصریح کرد: پرداخت مستقیم وام‌ها یا حمایت‌های مالی، عمدتاً در حیطه وظایف دبیرخانه اشتغال یا نهادهایی مانند کمیته امداد، بهزیستی و اداره کل میراث فرهنگی است و از رسانه‌ها درخواست کرد تا با پیگیری این موضوع از طریق مراجع رسمی، به شفاف‌سازی و رفع مشکلات موجود در این حوزه کمک کنند.

انتهای خبر/

نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.