1404-06-18 14:30
38
0
95204
رئیس قوه قضائیه:

مشکلات گلستان را در جلسه سران قوا منتقل خواهم کرد

رئیس قوه قضائیه گفت: در جلسه سران قوا تلاش خواهیم کرد که بخشی از مشکلات استان را منتقل کنم و امیدواریم این مشکلات کم‌تر شود‌.

به گزارش خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «گلستان ما»؛ غلامحسین محسنی‌اژه‌ای در شورای اداری استان گلستان اظهار کرد: اگر کسی با توان خود سرمایه‌گذاری می‌کنند باید به آن کپک کنیم و این در حالی است که برخی سرمایه‌گذاران می‌گویند سمت نمی‌خواهید مشکلات ما را حل کنید فقط مشکل سر راه ما به وجود نیاورد.

رئیس قوه قضائیه ادامه داد: معتقد هستم و به استان‌های مختلف پیشنهاد کردم اگر همه شما مصائب استان و ظرفیت استان را احصا کنید با هم‌فکری و همدلی و وحدت می‌توانید این مشکلات را برطرف کنید.

اژه‌ای بیان کرد: نیازی نیست بسیاری از مشکلات در مرکز برطرف شود و در استان مسئولان به فکر حل این چالش‌ها باشد.

وی افزود: اگر همه مسئولان اتفاق نظر پیدا کنید و مشکلات استان را پیشرو خود قرار دهند و با اولویت و زمان‌بندی نسبت به حل آن اقدام کنید و اگر مشکلاتی باقی بماند تلاش می‌کنیم در دستگاه قضایی برطرف کنیم و در دولت نیز قول می‌دهم انتقال دهیم.

رئیس قوه قضائیه ابراز داشت: اگر با همدلی و همکاری قطعا می‌توانیم مشکلات را برطرف کنیم و هر اختیاری که دارم و می‌توانم تفویض کنم به رئیس کل دادگستری گلستان منتقل خواهم کرد تا این مصائب برطرف شود.

اژه‌ای ابراز داشت: در جلسه سران قوا تلاش خواهیم کرد که بخشی از مشکلات استان را منتقل کنم و امیدواریم این مشکلات کم‌تر شود‌

انتهای خبر/

نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.