1404-03-11 07:08
78
0
94341
استاندار گلستان:

پتروشیمی گلستان در سطح ملی پیگیری می‌شود

استاندار گلستان همچنین از پیگیری جدی پروژه پتروشیمی گلستان برای حفظ حقوق ۹۵ هزار سهامدار استان خبر داد و تأکید کرد: این پروژه در سطح ملی دنبال خواهد شد.

 به گزارش سرویس اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «گلستان ما»؛ علی‌اصغر طهماسبی در نشست با فعالان سیاسی، اجتماعی، فرهنگی، کارآفرینان و اصحاب رسانه شهرستان کردکوی، بر حمایت کامل از سرمایه‌گذاران توانمند حوزه اشتغالزا تأکید کرد.

استاندار گلستان با بیان اینکه برای مردم گلستان تا پای جان در کنار سرمایه‌گذاران خواهد ماند، افزود: تلاش‌ها برای افزایش نشاط اجتماعی و تقویت حوزه‌های ورزشی در استان ادامه دارد و از تیم‌های ورزشی و ورزشکاران با تمام توان حمایت می‌شود.

طهماسبی به مشکلات شهرداری‌های استان در حوزه ایجاد اشتغال پایدار و افزایش درآمد اشاره کرد و اظهار کرد: برخی شهرداری‌ها در گذشته نتوانسته‌اند برنامه‌ریزی دقیقی در این زمینه داشته باشند و اکنون با زیان مواجه شده‌اند. این اظهارات، سؤالاتی را درباره توانایی استان در ایجاد بسترهای لازم برای جذب سرمایه‌گذاری و تحقق وعده‌های اشتغالزایی مطرح می‌کند.

وی با اشاره به ظرفیت‌های مغفول مانده گردشگری استان، از تحول در این حوزه به‌عنوان یکی از مهم‌ترین برنامه‌های دولت چهاردهم خبر داد.

طهماسبی همچنین از پیگیری جدی پروژه پتروشیمی گلستان برای حفظ حقوق ۹۵ هزار سهامدار استان خبر داد و تأکید کرد: این پروژه در سطح ملی دنبال خواهد شد.

انتهای خبر/

نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.