مهدی رفیعینژاد، خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «گلستان ما» در یادداشتی به خدمات ارزنده شهید رئیسی در استان گلستان پرداخت.
به گزارش خبرنگار سرویس سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «گلستان ما» - مهدی رفیعینژاد؛ وزش باد خزر در اسفند ۱۴۰۰، نهتنها نوار ساحلی را درهمکوبید، بلکه دلمشغولیهای مردم را نیز به تلاطم انداخت. در میان امواج خروشان، جزیره آشوراده، عروس خفتهای که روزگاری امید گردشگری گلستان بود، به مأمنی برای معتادان بدل شده بود. این جزیره که میتوانست کیش دوم ایران باشد، اکنون در سکوتی تلخ فرورفته بود. اما در این میان، مردی با قلب پرمهر و ارادهای پولادین، پا به میدان گذاشت تا ورق را برگرداند.
این مرد، کسی جز سید ابراهیم رئیسی، رئیسجمهور شهید نبود. او که پیشازاین، با عنوان خادمالرضا (ع) شناخته میشد، مصمم بود تا مشکلات آشوراده را حل کند. سفر او به این جزیره در دل زمستان، باوجود خطرات و انتقادات، نشان از عزم راسخ او برای خدمت به مردم داشت. رئیسی آمده بود تا در شرایطی که حتی دریانوردان نیز از خزر وحشت داشتند، به جزیره پای بگذارد و گره از مشکلات آن بگشاید.
سفر رئیسی به آشوراده، تنها یک بازدید ساده نبود، بلکه آغازی بر یک تحول بزرگ بود. کمتر از ده روز پس از این سفر، مقدمات اجرای پروژه گردشگری با رعایت ملاحظات محیطزیستی فراهم شد. اما این راه، خالی از مانع نبود. کارشکنیها و موانع متعددی بر سر راه اجرای این طرح قرار گرفت. بااینحال، رئیسی با پیگیریهای مستمر و دستورات ویژه، تلاش کرد تا این موانع را از میان بردارد.
در سفر دوم رئیسی به گلستان در آذر ۱۴۰۲، گره کوری که به اجرای طرح گردشگری آشوراده افتاده بود، گشوده شد. دستور ویژه او به وزرای خود، جانی دوباره به این طرح بخشید. رئیسی حتی در آخرین سفر خود به استانهای همجوار، به موضوع آشوراده و اجرای این پروژه اشاره کرد و گویی وصیتی برای مسئولان دو استان شمالی داشت تا کار ناتمام نماند.
شهید رئیسی، خطقرمز خود را فشار بر معیشت مردم میدانست و تأکید داشت که طرحها باید در جهت منافع مردم و جبران خسارت اجرا شوند. او همواره از افتتاح پروژههای ناتمام خودداری میکرد و پیش از سفرهای استانی، تیمهای ارزیابی میفرستاد. رهبر معظم انقلاب نیز در موارد مختلف به ۶۰ ویژگی بارز اخلاقی شهید رئیسی اشاره کردهاند که بارزترین آن، مردمداری اوست.
شهید رئیسی، با تمام وجود برای رفع مشکلات مردم تلاش میکرد. او با بسیج همه ظرفیتها، گامهای مؤثری در جهت توسعه و آبادانی گلستان برداشت. دستور او برای حل موانع گردشگری آشوراده در ۱۵ روز، گواه دیگری بر عزم راسخ او بود.
پیگیریهای رئیسی در خصوص نجات خلیج گرگان نیز بسیار حائز اهمیت بود، به گفته مدیرکل میراثفرهنگی گلستان، اگر تلاشهای رئیسی نبود، باید مراسم ختم خلیج گرگان را بهجای تولد مرداب و شورهزار در تابستان برگزار میکردیم.
علاوه بر این، رفع مشکل پتروشیمی پس از سالها کشوقوس قضائی، مجوز شیرینسازی ۱۵ هزار مترمکعب آب خزر و دهها پروژه مهم اقتصادی دیگر، از دستاوردهای بزرگ شهید رئیسی در استان گلستان بود، درحالیکه در ۱۰ سال گذشته، تنها سه میلیون دلار سرمایه خارجی در استان گلستان ثبت شده بود، در عمر کوتاه دولت شهید رئیسی، ۲۶ میلیون دلار سرمایه خارجی به ثبت رسید.
شهید رئیسی، نماد یک عاشق بینهایت بود که در راه وطن، از جان مایه گذاشت، خدمات او به مملکت، مانند شعلهای در دل شب سرد، گرما بخشید. او با دستان خالیاش و موانع موجود در راهش، کارهای بزرگی را آغاز کرد. او به روستاها و مناطق محروم سرکشی کرد و با هر لبخندش، زندگی را در دل مردمی که سالها در انتظارِ نجات بودند، دوباره احیا نمود. ساختن مدارس و بیمارستانها، فراهمکردن امکانات لازم برای جوانان و زنان، و زنده کردن فرهنگ و هنر، احیای کارخانجات خفته و ورشکسته، همه نشان از اراده آهنین او داشت که به هیچچیز جز عشق به سرزمینش نمیاندیشید.
امروز، یادش در دل هر ایرانی غیرتمند زنده است و در هر گوشه از میهنش، صدای سخن او را میتوان شنید: «ما مسئولیم، برای فردا».
فقدانش برای ما همچون زخمی عمیق است، اما باید به یاد بیاوریم که او برای ادامه راهش، نیاز به ما دارد. اکنون وظیفه ماست که راه او را ادامه دهیم و با پیروی از آموزههایش، در خدمت به میهن عزیزمان تلاش کنیم. آشوراده، یادگاری از جنس خدمت و ایثار، برای همیشه در تاریخ ایران باقی خواهد ماند.
انتهای خبر/
© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد