در پی حادثه آتشسوزی در بندر شهید رجایی بندرعباس، رهبر معظم انقلاب اسلامی با ابراز اندوه و نگرانی، بر لزوم کشف و پیگیری هرگونه سهلانگاری یا تعمّد از سوی مسئولان امنیتی و قضایی تأکید کردند.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «گلستان ما»، رهبر معظم انقلاب اسلامی در پیامی به مناسبت حادثه آتشسوزی در اسکله شهید رجایی بندرعباس، مسئولان امنیتی و قضایی را موظف کردند که با بررسی کامل حادثه، هرگونه سهلانگاری یا تعمّد را کشف و طبق مقررات پیگیری کنند.
ایشان ضمن ابراز اندوه از وقوع این حادثه تلخ، تأکید کردند که همه مسئولان باید خود را در پیشگیری از حوادث خسارتبار موظف بدانند.
در بخش دیگری از پیام، رهبر انقلاب برای جانباختگان این حادثه رحمت و مغفرت الهی، برای خانوادههای آنان صبر و سکینه، و برای آسیبدیدگان شفای عاجل مسئلت کردند. همچنین از مردمی که در امدادرسانی و اهدای خون به مصدومان نقش داشتند، صمیمانه تشکر کردند.
انتهای خبر/
© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد