1404-01-22 01:30
117
0
93711
امام‌جمعه گرگان:

قلب امت‌اسلامی از جنایات صهیونیست خون است

امام‌جمعه گرگان گفت: قلب امت‌اسلامی از جنایات صهیونیست خون است و پس از آتش‌بس ادعایی رژیم صهیونیستی بیش از یک‌هزار و ۵۰۰ فلسطینی شهید شدند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «گلستان ما»؛ آیت‌الله سیدکاظم نورمفیدی ظهر امروز در خطبه‌های عبادی سیاسی نماز جمعه اظهار کرد: رهبر انقلاب اسلامی امسال را به سال «سرمایه‌گذاری برای تولید» مزین کردند و برای تحقق شعار سال باید همت مضاعفی در دستگاه‌های اجرایی به‌وجود بیاید.

امام‌جمعه گرگان ادامه داد: در راستای تحقق شعار سال استاندار و دادگستری استان گلستان دم‌های خوبی برداشتند ولی نباید به این میزان اکتفا کرد و همه باید برای تحقق منویات رهبر انقلاب اسلامی تلاش کنند.

نورمفیدی یکی از مشکلات استان گلستان را کمبود منابع آبی ذکر کرد و یادآور شد: شاید بتوانیم بدون برق و گاز در استان دوام بیاوریم ما بدون آب حیات متوقف می‌شود و با توجه به تغییر اقلیمی و کاهش بارندگی‌ها کمبود منابع آبی ک بحران برای استان به شمار می‌رود.

وی افزود: رشد جمعیتی شهر گرگان بسیار قابل ملاحظه است و در حال حاضر بیش از ۴۰۰ هزار نفر در این شهر زندگی می‌کنند این مسئله باعث شده که تامین آب برای شهر گرگان به یک مسئله پیچیده‌ای تبدیل شود.

نماینده ولی فقیه در استان گلستان ابراز داشت: مسئولان استان باید فکری برای این مسئله داشته باشند و ناترازی انرژی به همراه کمبود منابع آبی برای استان گلستان یک زنگ خطر برای آینده است.

نورمفیدی افزود: البته مردم نیز می‌توانند به مشکلات ناترازی انرژی و کمبود منابع آبی کمک کنند و باید باید هوشمندانه در برابر این مشکلات بایستیم و مانع تشدید این شرایط شویم.

وی گفت: جنایات رژیم صهیونیستی در نوار غزه قلب امت اسلامی را خون کرده در کمتر از یک ماه و پس از آتش بس ادعایی رژیم صهیونیستی بیش از یک‌هزار و ۵۰۰ فلسطینی شهید و ۳ هزار و ۸۰۰ نفر نیز زخمی شدند.

انتهای خبر/

نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.